Prezentare – Thermaltake V200 TG RGB Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 March, 2019.

Concluzii

 
Thermaltake V200 TG RGB Edition este disponibila in Romania, iar pretul de achizitie este sub pragul de 400lei, cateva magazine avand-o listata chiar si la 320lei. Desi calitatea constructiei nu este cea mai grozava, trebuie sa realizam faptul ca aceasta vine cu 3 ventilatoare RGB si un controller dedicat. Pentru a putea vinde carcasa la acest pret, era clar ca se vor face compromisuri, iar acestea – in cazul lui V200 TH RGB – sunt calitatea constructiei si ergonomia sasiului. Tablitele sloturilor de expansiune stantate, structura firava a sasiului care se poate deforma daca tragem mai tare de el, lipsa gromets-urilor si orificiile mici pentru trecerea firelor sunt destul de deranjante pentru o carcasa de peste 200lei.

Cert este faptul Thermaltake V200 TG RGB Edition nu este o carcasa care sa multumeasca pe toata lumea. Este o varianta accesibila pentru cei care isi doresc un sistem aratos, transparent si cu iluminare RGB deja instalata. Cu siguranta nu este o varianta buna pentru pretentiosi sau pentru sisteme cu multe cabluri, wiremanagement-ul fiind destul de greu si anevoios de realizat. Daca nu va intereseaza iluminarea RGB, atunci puteti gasi carcase mai solide si mai ergonomice la un pret chiar mai mic. Insa, daca sunteti fani ai curentului RGB si aveti un buget limitat, V200 TG RGB Edition este o varianta pe care trebuie sa o aveti in vedere.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Thermaltake V200 TG RGB Edition

  1. Alice Ionescu a scris pe:

    Nu înțeleg de ce avem trei vents in fata, totul acoperit cu sticla și plastic și nici măcar o fanta laterala…

  2. Alice Ionescu a scris pe:

    Acum am văzut ca e o fanta laterala pe panoul frontal, dar doar pe o parte… cât de eficient este… rămâne de văzut 🙂
    Poate e ceva similar cu Fractal Define, dar acolo e gândită distanța între fantele laterale și ventilatoare, la TT par mai mult estetice.
    Plus ca partea cu mesh in fata e relativa, foarte mult are impact filtrul de praf in viața reală.

Lasa-ne un comentariu: