Prezentare – Thermaltake V200 TG RGB Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 March, 2019.

Thermaltake V200 TG RGB Edition

 
Subiectul articolului de astazi vine din partea celor de la Thermaltake, unul dintre primii vendori care au adoptat tehnologia RGB, implementand-o in aproape orice dispozitiv care are legatura cu un PC. Ei bine, astazi vom discuta despre o carcasa de buget echipata din fabrica cu 3 ventilatoare RGB, pe numele sau Thermaltake V200 TG RGB Edition.

Asa cum era de asteptat, iluminarea RGB poate fi controlata facil – atat printr-un buton aflat pe panoul I/O (ventilatoarele sunt conectate la fan controller-ul din dotare), cat si prin intermediul software-ului placii de baza  (ASUS Aura, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light, etc).

De fapt, exista doua versiuni ale acestei carcase, respectiv modelul pe care il avem noi in laborator si Thermaltake V200 TG, ultima varianta avand inclus doar un ventilator de 120mm. Asadar, exista o alternativa pe piata si pentru cei care nu vor sa utilizeze tehnologia RGB. Carcasele impart insa partea frontala din plastic transparent, sasiul si panoul lateral din sticla securizata.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Thermaltake V200 TG RGB Edition

  1. Alice Ionescu a scris pe:

    Nu înțeleg de ce avem trei vents in fata, totul acoperit cu sticla și plastic și nici măcar o fanta laterala…

  2. Alice Ionescu a scris pe:

    Acum am văzut ca e o fanta laterala pe panoul frontal, dar doar pe o parte… cât de eficient este… rămâne de văzut 🙂
    Poate e ceva similar cu Fractal Define, dar acolo e gândită distanța între fantele laterale și ventilatoare, la TT par mai mult estetice.
    Plus ca partea cu mesh in fata e relativa, foarte mult are impact filtrul de praf in viața reală.

Lasa-ne un comentariu: