Prezentare – Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 December, 2017.

Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition

 

Dupa cum bine stim, Computex-ul are menirea de a aduna in fiecare an pasionati de tehnologie din toate colturile lumii. Pentru acestia, interiorul ce gazduieste targul este mai mult decat o simpla incinta – este un taram magic unde sunt expuse cele mai noi “jucarii” din domeniu si un sentiment de recunostinta te incerca cand realizezi ca esti in era in care atat de multe inovatii iau avant iar tu faci parte din segmentul asta numit (r)evolutie / inovatie.

Subiectul articolului de astazi este o carcasa care a fost expusa in cadrul Computex-ului de anul acesta, iar acum a venit timpul sa aruncam o privire in tihna asupra ei – Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition. Carcasa in sine este un mid tower cu panouri laterale construite din sticla securizata si vine din fabrica cu doua ventilatoare Riing cu iluminare albastra, cu control al turatiei prin intermediul placii de baza.

Exista totusi si o alta varianta denumita Thermaltake View 31 Tempered Glass RGB Edition, care aduce in plus trei ventilatoare Riing RGB LED proprietare si un hub care ne permite sa ajustam viteza acestora, precum si iluminarea. Diferentele se resimt si in pretul de achizitie, asadar vom scoate din buzunar aproximativ 220lei in plus pentru varianta RGB, in timp ce varianta Tempered Glass simpla ajunge in magazine la aproximativ 450lei. Din fericire, suportul pentru montarea orizontala a placii video este prezent pe ambele versiuni.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition

 1. Necula Daniel a scris pe:

  Lipsa mastii unde poti ascunde cablurile si hardurile chiar conteaza daca tot e sa dai 450 roni, iar al doilea panou , parca nu isi are rostul.. Eu am segotep k8, chiar boboc carcasa.

  https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25298968_1549021278522846_2575079611857128756_n.jpg?oh=eacaae058ee5db248d799ab8e6c82be8&oe=5AD73929

 2. Marian a scris pe:

  Frumos review.
  As fi vrut sa vad si un sistem asamblat in el. Nu neaparat un custom loop (carcasa este facuta pentru un custom loop din cate vad cu atatea locuri de radiatoare mari)
  Pentru thermaltake as fi vrut suportul placii video paralel cu placa de baza as fi vrut sa fie mai permisiv cu grosimea placii (nu doar dual slot), dar cred ca si aici s-au gandit ca lumea o sa puna watercooling.

Lasa-ne un comentariu: