Prezentare – Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 December, 2017.

Concluzii

 

In ciuda design-ului sobru, Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition reuseste sa fie o carcasa eleganta ce se conformeaza standardelor din prezent, atat prin masca frontala cat si prin panourile laterale “sanatoase” din sticla securizata. Filtrul de praf magnetic de pe plafon, cele doua ventilatoare Riing incluse, precum si multiplele orificii de trecere sunt dotari care vor fi cu siguranta pe placul pasionatilor. Oricat de incantati am fi de suportul orizontal dedicat placii video, parca nu ne putem bucura pe deplin din moment ce pachetul de accesorii nu include si elementul esential. Sigur, putem oricand sa ne procuram un riser contra-cost (150lei – 200lei).

Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition ofera multiple posibilitati de populare a zonelor cheie, in timp ce interiorul spatios si modular iti permite sa lucrezi lejer in momentul in care asamblezi sistemul. Totusi, oricat as aprecia accesul neingradit pana in inima carcasei, parca resimt o lipsa de intimitate atunci cand vine vorba despre cablurile sursei.

Lipsa unei masti pentru sursa va fi o problema, in special cand vom demara partea de asamblare a sistemului si vom ramane cu cabluri pe care nu vom avea unde sa le mai aranjam. Al doilea geam lateral din sticla nu ne va menaja deloc, astfel incat va trebui sa depunem ceva efort in a gasi o estetica a wiremanagement-ului in ciuda spatiul generos. Sigur, fiecare are propriile preferinte si in general o viziune clara asupra a ceea ce vrea sa obtina. In final insa, cred ca Thermaltake View 31 Tempered Glass ar arata demential cu un custom loop in interior. Oricum, la un pret de 450lei nu avem prea multe de comentat, mai ales ca avem parte de 2 panouri de sticla securizata si 2 ventilatoare Riing albastre incluse, care au un pret destul de piperat daca ar trebui sa le achizitionam separat.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition

 1. Necula Daniel a scris pe:

  Lipsa mastii unde poti ascunde cablurile si hardurile chiar conteaza daca tot e sa dai 450 roni, iar al doilea panou , parca nu isi are rostul.. Eu am segotep k8, chiar boboc carcasa.

  https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25298968_1549021278522846_2575079611857128756_n.jpg?oh=eacaae058ee5db248d799ab8e6c82be8&oe=5AD73929

 2. Marian a scris pe:

  Frumos review.
  As fi vrut sa vad si un sistem asamblat in el. Nu neaparat un custom loop (carcasa este facuta pentru un custom loop din cate vad cu atatea locuri de radiatoare mari)
  Pentru thermaltake as fi vrut suportul placii video paralel cu placa de baza as fi vrut sa fie mai permisiv cu grosimea placii (nu doar dual slot), dar cred ca si aici s-au gandit ca lumea o sa puna watercooling.

Lasa-ne un comentariu: