Prezentare – Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 December, 2017.

Analiza exterioara

 

In urma specificatiilor putem afirma ca Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition este un mid tower extrem de ofertant prin posibilitatile oferite de interior. Exteriorul este simplu, elegant si ofera acces privirii pana in inima sistemului dar si in “culisele” acestuia – drept urmare o atentie sporita trebuie acordata wire-management-ului din moment ce panoul lateral transparent nu iarta mai nimic.

Din cate se poate observa, avem o carcasa cu un airflow traditional iar gurile de acces pentru aer sunt prevazute cu filtre de praf: pentru admisia aerului gasim un filtru de praf de tip mesh incorporat in masca frontala si un filtru de praf de tip sertar aflat pe podea, in timp ce plafonul protejeaza interiorul de praful din camera printr-un filtru de praf magnetic.

Desi cele doua panouri laterale transparente sunt din sticla securizata de 4mm, masca frontala este construita din acril cu tenta fumurie ce ofera profunzime privirii atunci cand sistemul este inchis. Sistemul de prindere al mastii frontale are clipsuri, asadar se scoate prin tragere in timp ce partea de control a sistemului va ramane atasata de sasiu.

Celor 8 sloturi de expansiune, aflate pe partea din spate a carcasei, li se mai adauga inca doua sloturi ce corespund suportului vertical pentru sustinerea placii video. Atat sloturile, cat si panourile laterale, beneficiaza de suruburi thumbscrews.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Thermaltake View 31 Tempered Glass Edition

 1. Necula Daniel a scris pe:

  Lipsa mastii unde poti ascunde cablurile si hardurile chiar conteaza daca tot e sa dai 450 roni, iar al doilea panou , parca nu isi are rostul.. Eu am segotep k8, chiar boboc carcasa.

  https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25298968_1549021278522846_2575079611857128756_n.jpg?oh=eacaae058ee5db248d799ab8e6c82be8&oe=5AD73929

 2. Marian a scris pe:

  Frumos review.
  As fi vrut sa vad si un sistem asamblat in el. Nu neaparat un custom loop (carcasa este facuta pentru un custom loop din cate vad cu atatea locuri de radiatoare mari)
  Pentru thermaltake as fi vrut suportul placii video paralel cu placa de baza as fi vrut sa fie mai permisiv cu grosimea placii (nu doar dual slot), dar cred ca si aici s-au gandit ca lumea o sa puna watercooling.

Lasa-ne un comentariu: