Prezentare – X2 i7 pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 March, 2017.

Exterior

 
Desi are dimensiuni reduse, X2 i7 pro este dotata cu geam lateral, dar si cu suficiente optiuni de racire pentru un sistem “normal”. Versiunea primita de noi la teste are culoarea alba si singurul aspect care nu a fost complet pe placul meu este masca frontala, construita din plastic lucios.

Ce-i drept, aceasta adaposteste un filtru de praf negru, in spatele caruia sunt montate doua ventilatoare de 120mm care introduc aerul rece in carcasa. Panoul “frontal” este montat pe latura superioara a carcasei si pune la dispozitia utilizatorului un conector USB 3.0, un conector USB 2.0, conectorii audio, butonul Power, precum si doua led-uri de stare.

Latura superioara a carcasei este acoperita cu acelasi tip de mesh metalic pe care il intalnim si pe latura frontala, rolul acestuia fiind inlesnirea evacuarii aerului cald in carcasa si blocarea accesului prafului in interior.
 
Exterior-00

Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

Exterior-04

Exterior-05

Exterior-06

Exterior-07

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – X2 i7 pro

  1. Liviu a scris pe:

    Wow … arata foarte bine pe alb si are un pret foarte bun. S-asa fiind in cautari pentru un nou build (upgrade) as putea sa ma orientez la un mATX ca MB , iar 200 lei pentru o carcasa intotdeauna se mai gasesc 😀
    Vine cu ceva ventilatoare incluse ?

Lasa-ne un comentariu: