Prezentare – X2 i7 pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 March, 2017.

Concluzii

 
X2 i7 pro aduce o abordare inedita in segmentul m-ATX, aspectul fiind iesit din comun si arhitectura interioara bine gandita. Am apreciat faptul ca producatorul nu s-a concentrat pe a oferi spatiu pentru mai mult de doua unitati de stocare, acest lucru fiind suficient pentru un astfel de sistem in 2017, dupa parerea mea. In schimb, spatiul interior este generos, posibilitatile de wire-management sunt la inaltime iar circulatia aerului in carcasa nu este obstructionata de nimic.

Din contra, as putea spune ca X2 i7 pro accepta chiar mai multe ventilatoare decat ar fi necesar, fiind una dintre cele mai bine ventilate carcase m-ATX vazute de mine pana acum. Pentru ~ 200 RON, X2 i7 pro are ca avantaje constructia solida, aspectul inedit completat de geamul lateral si posibilitatile de racire avansate, putand sta chia la baza unui proiect de modding ceva mai modest.

In concluzie, daca aveti nevoie de o carcasa m-ATX accesibila si v-ati saturat de toate optiunile de tip cub de pe piata, X2 i7 pro poate fi o alegere chiar interesanta.

 
Outro

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – X2 i7 pro

  1. Liviu a scris pe:

    Wow … arata foarte bine pe alb si are un pret foarte bun. S-asa fiind in cautari pentru un nou build (upgrade) as putea sa ma orientez la un mATX ca MB , iar 200 lei pentru o carcasa intotdeauna se mai gasesc 😀
    Vine cu ceva ventilatoare incluse ?

Lasa-ne un comentariu: