Prezentare – X2 i7 pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 March, 2017.

Interior

 
Interiorul este complet alb, fiind prezente elemente tipice arhitecturii interioare specifice anului 2017 – masca pentru sursa, decupaje generoase pentru wire-management, montanti pentru doua unitati de stocare (3.5 sau 2.5″) pe motherboard tray, respectiv in spatele mastii, s.a.m.d.

Un lucru trebuie sa mentionez insa la acest capitol si anume faptul ca placile de baza ATX full-size nu sunt suportate de X2 i7 pro, aceasta acceptand in realitate placi de baza mini ITX si m-ATX. De ce mentioneaza producatorul cuvantul ATX in specificatii nu stiu, pentru ca o placa de baza full-atx sigur nu incape in X2 i7 pro.

Un alt aspect discutabil este numarul de ventilatoare de 120mm suportate oficial de carcasa, mai precis 7. Da, pe latura frontala putem monta doua ventilatoare, acelasi lucru fiind valabil si pentru latura superioara. Evident, pe latura din spate putem monta inca un ventilator de 120mm, foarte util pentru evacuarea aerului cald in carcasa. Dar cele doua ventilatoare care pot fi montate pe masca sursei nu au chiar o utilitate practica, in special cel montat deasupra sursei, cel putin din punctul meu de vedere.

 
Interior-01

Interior-02

Interior-03

Interior-04

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – X2 i7 pro

  1. Liviu a scris pe:

    Wow … arata foarte bine pe alb si are un pret foarte bun. S-asa fiind in cautari pentru un nou build (upgrade) as putea sa ma orientez la un mATX ca MB , iar 200 lei pentru o carcasa intotdeauna se mai gasesc 😀
    Vine cu ceva ventilatoare incluse ?

Lasa-ne un comentariu: