Review – AORUS P750W si P850W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 May, 2019.

AORUS P750W si P850W

 
Desi GIGABYTE este un producator foarte popular in ceea ce priveste placile de baza si placile video, pe piata surselor acestia nu s-au concentrat prea mult pana de curand, lansand doar cateva modele. Totusi, surse GIGABYTE au existat dintotdeauna, chiar prima sursa testata vreodata pe LAB501 fiind una produsa de ei: Odin GT 800W. La sfarsitul anului trecut insa, doua noi surse GIGABYTE sub brandul AORUS au vazut lumina zilei: P750W si P850W. Asa cum le spune si numele acestea au puteri de 750W, respectiv 850W, impreuna cu certificare 80PLUS Gold si conectivitate complet modulara.

De regula piata surselor nu este un domeniu atat de dinamic precum celelalte categorii, insa cele doua surse testate astazi sunt interesante prin prisma OEM-ului folosit: MEIC. Acesta este cunoscut pentru adaptoarele pentru notebook-uri si alte asemenea dispozitive, insa platforma pentru surse folosita in interiorul surselor AORUS o putem vedea si testa in premiera. Disponibilitate in Romania nu putem spune ca exista in momentul de fata pentru cele doua modele, insa daca va exista cerere mai mult ca sigur ca le vom vedea si in tara noastra.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – AORUS P750W si P850W

  1. Crysti a scris pe:

    Un review profesional despre surse pentru PC. Sunteti singurii din Romania care fac astfel de teste/masuratori. Pentru mine sursa de alimentare este cea mai importanta componenta dintr-un calculator. Avand in vedere calitatea curentului din Romania, sursa are un rol determinant in fiabilitatea unui calculator.

  2. Ne bucuram ca ti-a placut review-ul, Crysti!

Lasa-ne un comentariu: