Review – Corsair RM850 850W (2019)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 December, 2019.

Corsair RM850 850W (2019)

 

Astazi ne vom ocupa de o sursa de 850W care face parte din seria RM a celor de la Corsair, relansata pentru a corespunde cerintelor anului 2019. Eficienta ramane 80PLUS Gold, insa garantia creste la 10 ani, se renunta la compatibilitatea cu Corsair Link, iar cea mai mare noutate este compatibilitatea cu noile standarde de eficienta la incarcari foarte mici (2%) precum si Modern Standby-ul integrat in Windows 10. Este clar ca relansarea seriei RM are ca scop oferirea unor beneficii specifice brand-ului, intr-un segment mainstream dominat acum de sursele Gold, comercializate la preturi care de care mai accesibile.

Noua serie RM va fi disponibila in 3 variante: 650W, 750W si 850W – preturile fiind mai accesibile decat cele ale modelelor din seria RMx. Lucru usor de inteles, avand in vedere faptul ca RMx foloseste capacitori japonezi (seria RM foloseste un mix de capacitori taiwanezi), precum si ventilator Corsair NR135L (seria RM utilizeaza Hong Hua). Totusi, asta nu este un motiv de ingrijorare, electronica construita in parteneriat cu CWT, impreuna cu garantia de 10 ani fiind motive suficiente pentru a dormi linistiti noaptea. Haideti asadar mai departe sa vedem ce gasim in pachet.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair RM850 850W (2019)

  1. Ionut a scris pe:

    Salut. Vin cu o intrebare la tine. Mi-am cumparat o sursa Corsair RM850w, faza e ca are teperaturi destul de mari si ventilatorul nu porneste, porneste un pic cand pornesc pc-u si dupa se opreste. Am inteles ca are funcionare pasiva dar nu se invarte nici cand sursa e destul de fierbinte. Ce as putea sa fac?

Lasa-ne un comentariu: