Review – Segotep GP900G 800W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 May, 2018.

Segotep GP900G 800W

 

Produsele Segotep se bucura de un succes deosebit in Romania, raportul pret / calitate bun fiind una din caracteristicile lor de baza. Daca de carcasele lor am tot vorbit in ultimul timp, acum a venit momentul sa vedem cum se comporta una din cele mai vandute surse ale lor. Este vorba de modelul de 800W, GP900G, care vine cu arhitectura complet modulara si certificare 80PLUS Gold.

Despre fratele sau mai mic, GP600G, am vorbit acum ceva timp, dar pe atunci nu aveam la dispozitie un tester specializat ca acum. Am apreciat aceasta sursa, iar acum vom vedea cu exactitate cum se prezinta in amanunt, lucru cu atat mai interesant cu cat pe Internet nu exista teste serioase cu sursele Segotep.

Pentru toate exista un inceput, asadar haideti sa vedem cum sta treaba cu Segotep GP900G, acesta fiind cel de-al doilea articol utilizand noua noastra metodologie. Next page please!

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Review – Segotep GP900G 800W

 1. George-Robert Ivan a scris pe:

  Bună ziua,

  Ce să aleg dintre această sursă și un Seasonic Focus Plus 80+ Gold?
  Va fi folosit la un rig de minat cu 2 x RX 580 si 1 x RX 570. Vă mulțumesc!

 2. Emil a scris pe:

  Sal, imi puteti spune ce componente ati folosit la aceast test.

 3. Monstru a scris pe:

  Emil – https://lab501.ro/featured-articles/sunmoon-sel-9880-metodologie-testare-surse-2018

 4. Florin a scris pe:

  Buna ziua, am o configuratie i3 , 6 placi video 1070 TI , as dori o sursa care sa imi alimenteze placa de baza + riserele care dau curent la placile video (nu placile video in sine) credeti ca aceasta sursa ar fi ok ? am avut o sursa inainte njoy de 750W dar am avut tot felul de probleme cu ea, nu era nici modulara, si atunci intreb daca asta ar duce sa alimenteze 6 risere de placi video pt placi 1070 Titan . Multumesc !

 5. Florin a scris pe:

  Multumesc

 6. Narcis a scris pe:

  Salut, am nevoie de putin ajutor legat de aceasta sursa. Nu auzisem prea multe despre Segotep si am zis sa fac cerere de retur si am comandat un Seasonic Prime GX-750.
  Exceptand aspectele tehnice si functionale tind sa merg spre acest Segotep ( aspect, grilaj ventilator si cabluri ). Exista sanse in plus sa cedeze fata de Seasonic? Care ar fi alegerea buna aici?

Lasa-ne un comentariu: