Review – Segotep GP900G 800W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 May, 2018.

Concluzii

 

Segotep GP900G vine cu o putere de 800W si o revizie interna binevenita, cel mai important fiind condensatorul din primar de orgine japoneza,mai precis Nichicon. Comportamentul foarte bun pe linia de +12V, atat in ceea ce priveste tensiunile, cat si zgomotul, este usor umbrit de rezultatele mediocre obtinute de convertoarele DC-DC pentru tensiunile secundare. Arhitectura modulara si rezerva de putere puncteaza si ele deciziv pentru sursa testata astazi, mai ales avand in vedere ca avem un pret recomandat de sub 550 lei.

Topologia si arhitectura folosita de Segotep sunt performante, dovada stand rezultatele deosebite in ceea ce priveste eficienta – cu componente mai bune certificarea 80PLUS Platinum este doar la o aruncatura de bat distanta. Ripple-ul se mentine si el la un nivel foarte scazut, ceea ce inseamna ca veti beneficia de protectie pentru componentele sistemului vostru.

Un etaj DC-DC revizuit si un PFC mai eficient ar mai fi lipsit pentru ca aceasta sursa sa ma uimeasca cu adevarat. A… si un mod pasiv de functionare la incarcari mici, cum au majoritatea surselor cu pretentii. Totusi, poate ca vreau prea multe de la o sursa de mainstream de 800W, dar cine stie cu ce ne vor surprinde Segotep data viitoare…

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: