Review – Corsair SF850L

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 17 July, 2023.

Corsair SF850L

 

Sursa pe care o vom testa astazi este una dintre cele mai interesante surse SFX-L de pe piata, cu siguranta este cea mai accesibila sursa de 850W certificata 80PLUS Gold. Sursele SFX au fost un element important in ascensiunea Corsair in segmentul surselor inca de la lansarea primului model din seria SF in 2016, parteneriatul lor cu GreatWall facand acest lucru posibil.

Corsair SF850L vine cu o putere maxima de 850W intr-un format SFX-L, ventilator slim de 120mm cu lagare FDB si cu arhitectura complet modulara. Noutatea vine insa din suportul pentru standardul ATX 3.0, dar si pentru noul conector 12VHPWR necesar noilor placi video Nvidia Geforce RTX4000. In trecut am mai testat surse SFX-L Corsair, ultima fiind SF750 Platinum care a avut un comportament excelent in testele noastre.

Miniaturizarea este fascinanta in multe domenii, iar sursele de alimentare pentru PC-uri nu fac nici ele nota discordanta. Sursele SFX-L cu puteri si eficiente ridicate au fost pe capatul de afis al majoritatii producatorilor in acest an la Computex, prin urmare ne putem astepta la multe lansari in lunile care vor veni. Impreuna cu Silverstone, ASUS sau Thermaltake, Corsair este un jucator important pe piata surselor SFX, asadar sunt curios sa vad cum se comporta prima sursa ATX 3.0 in format SFX a celor de la Corsair. Haideti sa trecem pe pagina urmatoare sa vedem cum arata subiectul nostru!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: