Review – ENDORFY Supremo FM5 Gold 1000W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 17 May, 2023.

Endorfy Supremo FM5 Gold 1000W

 

Va povesteam zilele trecute despre un AIO foarte interesant de la ENDORFY (Navis F360 ARGB), care a resusit sa ne impresioneze, iar astazi ne indreptam atentia catre sursa de alimentare Supremo FM5 Gold cu o putere de 1000W, de la acelasi producator polonez. Seria FM5 este lansata de curand pe piata iar ceea ce ma surprinde este folosirea unei platforme SAMA, producator de care nu am mai auzit nimic in ultimii ani. Acestia erau populari si implementati des in surse entry-level si mainstream. Pentru platforma Cooling ANP920 care sta la baza seriei Supremo FM5, Endorfy au facut echipa cu SAMA, introducand astfel pe piata o noua solutie pentru surse accesibile fara a face compromisuri in ceea ce priveste performanta acestora.

Astazi vom testa pentru prima oara in Laboratorul nostru o sursa Endorfy, fiind dealtfel si prima sursa fabricata de SAMA pe care o testam. Enforfy Supremo FM5 Gold 1000W este, asa cum ii spune si numele, o sursa cu o putere maxima de 1000W, cu Certificare 80PLUS Gold, care vine cu o arhitectura complet modulara, precum si cu o garantie de 7 ani. In cazul in care garantia extinsa nu este suficient de linistitoare, folosirea exclusiva a condensatorilor japonezi precum si un MTBF de 100.000 de ore ar trebui sa va reasigure linistea sufleteasca.

Pentru o sursa de 1000W, Endorfy Supremo FM5 Gold este surprinzator de compacta, avand o adancime de doar 140mm, motiv pentru care producatorul a implementat un ventilator Fluctus de 120mm pe care l-am vazut in actiune (si mi-a placut) in cazul lui Navis F360 ARGB. Desi nu foloseste un mod semi-pasiv de functionare, pentru a se asigura de functionarea silentioasa a sursei, Endorfy au limitat turatia maxima a ventilatorului la 1400RPM.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: