Review – Enermax REVOLUTION D.F. X 1050W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 November, 2023.

Enermax REVOLUTION D.F. X 1050W

 

Inca imi amintesc momentele cand sursele Enermax erau pe lista de cumparaturi a tuturor pasionatilor de tehnologie, iar pretul era unul prohibitiv pentru multi. Era vremea cand sursele mai serioase abia isi facusera aparitia in Romania, iar Enermax era unul dintre producatorii cei mai respectati, imi amintesc si acum modelele NoiseTaker 475W, CoolerGiant 600W sau Galaxy 1000W, cea din urma fiind un colos la vremea lansarii. Timpul a trecut iar taiwanezii de la Enermax s-au pierdut intr-o piata extrem de competitiva a surselor de alimentare, prezenta si vizibilitatea lor pe piata reducandu-se destul de mult in ultimii ani.

Incepand din acest an, Enermax isi propun sa fie mult mai prezenti pe piata din Romania, prin comercializarea directa la preturi competitive a produselor prin intermediul eMAG. Dupa ce am tratat in articolele precedente doua AIO-uri interesante ale celor de la Enermax (LIQMAXFLO si AQUAFUSION ADV) acum a venit momentul sa testam si o sursa ce promite sa fie interesanta mai ales din punct de vedere al pretului de doar 750 lei pentru o sursa de 1050W certificata 80PLUS Gold, oferind si posibilitate de control a dispozitivelor ARGB.

Pe masa noastra de test este astazi Enermax REVOLUTION D.F. X 1050W, o sursa complet modulara cu eficienta Gold si 10 ani garantie, care vine cu iluminare ARGB pe una din laterale, aceasta putand fi sincronizata la nevoie cu sistemul nostru. Cum Enermax nu mai au inca din 2014 propriile facilitati de productie, sunt curios ce OEM folosesc mai nou si cum si-au adus cei din R&D aportul in cazul noilor modele Revolution D.F. X. Pe pagina urmatoare vedem mai in amanunt sursa precum si ce gasim in pachet!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: