Review – Enermax AQUAFUSION ADV 360mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 9 November, 2023.

Enermax AQUAFUSION ADV 360mm

 

Anuntata la finalul anului trecut, seria de AIO-uri AQUAFUSION ADV a celor de la Enermax este certificata de Intel pentru racirea celor mai fierbinti procesoare ale momentului, modelul de 360mm avand un TDP maxim suportat de 380W. Succesoarea seriei AQUAFUSION, noua serie AQUAFUSION ADV vine in trei variante de dimensiuni – respectiv 120mm/ 240mm/ 360mm, fiecare model fiind disponibil atat pe culoare neagra cat si pe cea alba.

Pentru o fiabilitate ridicata, Enermax foloseste o pompa cu doua camere care izoleaza pompa in sine de sursa de caldura, in timp ce pentru cresterea performantei avem tehnologiile proprietare CCI (Central Coolant Inlet) care injecteaza lichidul in cel mai cald punct si SCT (Shunt-Channel Technology) care scurteaza traseul lichidului. Iluminarea ARGB de pe capul pompei este de tip Infinity Mirror (Luminous Aurabelt), in timp ce ventilatoarele Enermax SquA RGB ADV completeaza design-ul prin iluminarea ARGB periferica a ramei, cat si a rotorului transparent.

Desi am putut vedea deja cum se comporta un model mai nou de AIO de la Enermax, LIQMAXFLO 360mm, AQUAFUSION ADV 360mm este si mai interesant avand in vedere disponibilitatea acestuia in Romania la un pret foarte competitiv. Mai exact, versiunea de 360mm testata astazi costa 500Lei, iar versiunea pe alb ajunge la 645Lei. Modelele cu dimensiuni mai reduse ale lui Enermax AQUAFUSION ADV sunt si ele disponibile, 400lei fiind pretul pentru modelul de 240mm si 280Lei pentru cel de 120mm.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: