Review – Enermax AQUAFUSION ADV 360mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 9 November, 2023.

Concluzii

 

Enermax AQUAFUSION ADV este un AIO cu rezultate surprinzatoare, acesta concurand cu succes cu cele mai performante AIO-uri testate pana in acest moment. Mai exact, acesta si-a impartit victoriile cu Endorfy Navis F360, ceea ce este remarcabil pentru un AIO de generatie mai veche si cu un pret de comercializare de doar 500Lei pentru modelul de 360mm. Dezavantajul consta in zgomotul destul de ridicat generat in timpul functionarii, ventilatoarele proprietare SquA RGB ADV generand deopotriva vibratii mai mari decat celelalte AIO-uri prezente in test.

Desi nu il pot recomanda pasionatilor de silent computing, trebuie sa recunosc ca am fost impresionat de performanta lui Enermax AQUAFUSION ADV 360mm, iar cu o curba de control a ventilatoarelor care sa urce pana la un maxim de 1400 -1500 RPM vom avea un raport optim intre performanta si zgomot. Daca am fi avut la dispozitie o pompa cu control PWM am fi putut sa scapam de zgomotul acesteia, insa din pacate nu le putem avea pe toate in acest segment de pret.

Enermax AQUAFUSION ADV este un AIO perfect pentru cei ce cauta performanta dar si un design modern dat de posibilitatile extinse de iluminare RGB, la un pret accesibil. Compromisul indus de pretul platit va ramane nivelul ridicat de zgomot, ramanand la latitudinea fiecarui utilizator daca acest aspect reprezinta un impediment major sau nu.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: