Review – FSP Hydro G PRO 1000W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 November, 2022.

FSP Hydro G PRO 1000W

 
Odata cu evolutia si aparitia noilor placi grafice Nvidia din seria GeForce RTX 4000 si AMD Radeon RX 7000, ce vin cu o cerere de putere considerabil mai mare, producatorii de surse de alimentare s-au aliniat la noile cerinte ale pietei dar si ale consumatorilor. Chiar daca a trecut mai bine de un an de cand am avut in laboratorul nostru o sursa de la cei de la FSP, acestia au fost destul de ocupati cu alinierea la noul standard ATX 3.0, dupa cum au anuntat la inceputul lui octombrie.

Acestea fiind spuse, FSP Hydro G PRO este subiectul nostru de astazi, aceasta fiind si prima sursa de alimentare din line-up-ul vendorului ce este aliniata la noul standard ATX 3.0, incluzand totodata ultima interfata PCIe Gen 5, ulterior urmand sa i se alature si seriile Hydro PTM PRO, Hydro GT PRO si Hydro PTM X PRO. FSP Hydro G PRO este disponibila in variante de 850W si 1000W, care este si modelul testat de noi astazi, beneficiind totodata de o garantie de 10 ani. Pentru a distinge mai usor noile modele de cele vechi, producatorul a inclus o eticheta ce imbraca ambalajul sursei si specifica in mod clar compatibilitatea cu noul standard.

FSP Hydro G PRO este o sursa de 1000W certificata 80PLUS Gold, cu arhitectura complet modulara, racita de un ventilator de 120mm cu lagar FDB. Spre deosebire de modelul anterior, sursa este certificata IEC62368 si a suferit imbunatatiri atat in design-ul de siguranta, cat si in ceea ce priveste dimensiunile (mai reduse), insa cu o eficienta imbunatatita. Conectorul de putere 12VHPWR este conceput pentru a livra pana la 600W placii video, acesta fiind gandit cu terminale izolate pentru un plus de protectie, facand fata cu brio spike-urilor necesare noilor placi grafice atunci cand sunt la incarcare maxima.

 

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro G PRO 1000W

  1. sevenrulz a scris pe:

    Un review foarte bun si tehnic, m-a convins sa o achizitionez pentru un sistem nou. Din pacate, nu am gasit acest model ATX3.0 pe stoc, pe nicaieri dar stau la panda. Succes!

  2. Dani a scris pe:

    Eu am găsit căutând pe Google cu eticheta site:*.ro la un eshop din Bulgaria… sper sa nu-mi tragă țeapă fiindcă aceeași sursă e la preț mai mult decât dublu pe eMag (peste 2k versus sub 1k ron)

Lasa-ne un comentariu: