Review – FSP Hydro Ti PRO 1000W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 May, 2024.

FSP Hydro Ti PRO 1000W

 

FSP este unul dintre cei mai mari producatori OEM de surse de alimentare, platformele lor regasindu-se de obicei la producatori precum be quiet! sau EVGA. Lansat anul trecut, modelul Hydro Ti PRO este bazat pe o platforma noua si rezervat pentru moment doar pentru comercializarea sub brandul propriu FSP.

Disponibil in variante de putere de 850W si 1000W, FSP Hydro Ti PRO vine cu un format compact avand o adancime de 150mm, lucru posibil datorita eficientei ridicate specificate de standardul 80PLUS Titanium. Noi am primit la test o editie limitata a modelului FSP Hydro Ti PRO 1000W, una la care culoarea carcasei exterioare este gri mat (pentru a sublinia eficienta Titanium) in loc de traditionalul negru folosit in cazul modelului de serie. Pentru moment, aceasta editie speciala nu poate fi achizitionata din magazine, insa poate in viitor acest lucru va fi posibil.

Pentru o fiabilitate sporita, FSP echipeaza Hydro Ti PRO 1000W cu capacitori japonezi certificati pentru o functionare la 105oC, dar si cu un strat de lac aplicat pe PCB (Conformal Coating) pentru a garanta functionarea in medii cu umiditate sporita (pana la 95%). Daca toate astea nu sunt suficiente, atunci garantia de 10 ani oferita de FSP ar trebui va faca sa dormiti bine noaptea. Haideti pe pagina urmatoare sa vedem ce gasim in pachet, respectiv specificatiile detaliate.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: