Review – FSP Hydro Ti PRO 1000W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 May, 2024.

Concluzii

 

FSP Hydro Ti PRO 1000W poate fi achizitionata din magazinele din tara nostra pentru aproximativ 1250 lei, un pret justificat atat de comportamentul electric aratat in testele noastre, cat si de silentiozitatea de care a dat dovada. Pretul mi se pare unul de bun simt, mai ales ca avem de-a face cu o sursa cu o putere de 1000W cu eficienta Titanium (gasim inclusiv surse cu certificare Gold care se apropie de acest pret), certificata ATX 3.0 si PCIe Gen 5, extrem de silentioasa datorita eficientei deosebite. Ingineria sta si in inovatia celor de la FSP de a trimite caldura din switcherele principale direct spre carcasa de metal a sursei, design folosit prima oara la Hydro PTM+, care elimina caldura prin intermediul unui waterblock. Rezerva de putere este si ea impresionanta pentru o sursa de 1000W, singurul producator care mai obtine astfel de rezultate (rezerva de putere de peste 30%) in mod constant fiind Seasonic, prin urmare FSP se afla intr-o companie selecta la acest capitol.

Modul ECO activat din butonul de pe spatele sursei are ca efect mentinerea modului de functionare pasiv pana la o incarcare de cel putin 50%, in timp ce pentru fiabilitatea sursei vegheaza indeaproape capacitorii japonezi, ventilatorul cu lagar pe lichid (FDB) si garantia de 10 ani. Daca vreti sa fiti la curent cu ultimele tehnologii aparute si aveti sau planuiti sa achizitionati o placa video din noua serie, atunci FSP Hydro Ti PRO 1000W este o alegere demna de luat in considerare, avand in vedere conectorul nativ 12VHPWR care va poate salva de multe neplaceri prin evitarea folosirii adaptorului, ca sa nu mai vorbim de cosmarul wire-management-ului.

Prima sursa ATX 3.0 nativ lansata de FSP arata si se comporta foarte bine si probabil o s-o vedem cat de curand in implementarile partenerilor traditionali FSP. Noul standard imbunatatit ATX 3.1 este deja implementat de unii producatori, prin urmare este posibil sa vedem cat de curand un update al seriei Hydro Ti PRO care sa fie compatibil cu acesta. Cu siguranta vom vedea multe noutati in cadrul targului Computex 2024, care se desfasoara la inceputul lunii viitoare in Taipei, prin urmare stati aproape pentru cele mai proaspete stiri de la fata locului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: