Review – Gamemax GX550 Modular

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 October, 2022.

Gamemax GX550 Modular

Daca sunteti la fel ca mine, probabil ca nici voi nu ati auzit pana acum de brandul Gamemax ca producator de surse. La o scurta cautare pe Google insa aflam ca acest brand a luat nastere in 2010 iar in spatele sau sta defapt compania chineza Guangdong Sohoo Technology Co LTD, insa R&D-ul si proiectarea propriu-zisa a produselor desfasurandu-se la sediul Gamemax din Statele Unite. Prin urmare Gamemax este o companie care urmeaza reteta succesului adoptata de mai multe companii de gaming din industrie, adica design si dezvoltare in SUA sau Europa si fabrica producatoare in China pentru a mentine un cost cat mai scazut. Acum ramane sa vedem si cat de bine a iesit aceasta reteta pentru ca nu toate ideile bune se transforma si in produse reusite, nu?

Gamemax GX550 Modular este o sursa de 550W certificata 80PLUS Gold cu arhitectura complet modulara racita de un ventilator de 120mm cu lagar FDB. Tehnologia LLC impreuna cu un secundar unde rail-urile minore vin dintr-un convertor DC-DC suna destul de bine, asta impreuna cu eficienta ridicata si ventilatorul din primar certificat pentru 105 oC ar trebui sa puncteze atat la performanta cat si la fiabilitate. Insa vom vedea cel mai bine in practica pentru ca in general nu exista review-uri (cu teste, nu unboxing-uri triste) pentru sursele Gamemax, iar cele mai multe topicuri pe forumuri se intreaba daca sursele Gamemax sunt bune de ceva, prin urmare nu prea incurajator. Hai sa fim noi primii care fac un test adevarat unei surse Gamemax, haideti asadar pe pagina urmatoare sau dam drumul!

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Gamemax GX550 Modular

  1. Elod a scris pe:

    Sursa este enorm de scumpă. Mă așteptam la un preț apropiat de 200 de lei. Nzxt C650 este la 450, acum am verificat. Originalul, Focus GX nițel mai scump. Pot înțelege că nu vreți să supărați distribuitorul, dar nici chiar așa…

  2. Ciupearca a scris pe:

    Si eu cred ca pretul e cam mare, locuiesc in Uk si la o cautare pe net am gasit cateva surse de diferite puteri de la acest producator,de care nici eu nu auzisem pana la acest articol.

    Gamemax au o oferta destul de ok dar preturile de Romania ar trebui ajustate.

    Las un link pentru curiosi: https://www.cclonline.com/pc-components/power-supplies/manufacturerslist/754/

Lasa-ne un comentariu: