Review – Gigabyte UD1300GM PG5

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 November, 2023.

Gigabyte UD1300GM PG5

 

Desi sunt cunoscuti in principal pentru placile de baza si placile video, taiwanezii de la Gigabyte detin unul din cele mai variate si bogate portofolii de produse destinate atat pietii de consumer, cat si segmentului enterprise. In ultimii ani, acestia si-au indreptat atentia si asupra monitoarelor si a surselor de alimentare, acestea din urma avand in prezent 2 serii ce insumeaza in total 25 de modele.

Ultimele surse de alimentare Gigabyte testate de noi in Laborator au fost din seria AORUS (P750W si P850W), acestea beneficiind de metodologia de testare pe care o foloseam la momentul respectiv, iar ca reper temporal lucrurile se intamplau pe la jumatatea anului 2019. Exemplarul de astazi face parte din seria UD-GM (Ultra Durable), urmasul seriei P-GM, este certificata 80PLUS Gold si vine in cea mai mare capacitate disponibila – 1300W.

Gigabyte UD1300GM PG5 a fost printre primele surse de pe piata certificate ATX 3.0 si echipate cu noul conector 12VHPWR, diferentierea fata de modelul anterior facandu-se prin adaugarea sufix-ului PG5. Pe langa modul semi-pasiv de functionare, silentiozitatea este asigurata si de ventilatorul de 140mm cu lagar pe rulmenti. Capacitorii din primar sunt de provenienta japoneza, Nippon Chemicon, certificati pentru o temperatura de functionare de 105 oC. Garantia de 10 ani oferita acopera toata gama de surse UD-GM, prin urmare si variantele de 1000W, 850W si 750W.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: