Review – Seasonic Focus SGX-650

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 17 October, 2019.

Seasonic Focus SGX 650W

 

Era doar o problema de timp pana cand Seasonic aveau sa lanseze pe piata prima lor sursa SFX dedicata segmentului consumer. Intre timp insa, concurenta a prins destul avans, Corsair fiind deja la a doua generatie SF, Silverstone avand in acest moment cea mai puternica sursa SFX (800W) in timp ce Be Quiet! vine din urma.

Seasonic Focus SGX-650 are o arhitectura complet modulara, putere maxima de 650W, certificare 80PLUS Gold precum si compatibilitate cu standardul SFX-L (long). Dezavantajul este ca nu se va potrivi in anumite sisteme mici compatibile doar cu standardul SFX normal, insa avantajul vine din racirea mai buna si integrarea unui ventilator mai silentios de 120mm. Prin comparatie, concurentul direct de la Corsair, SF600, vine in formatul clasic SFX insa are o capacitate mai mica cu 50W si ventilatorul de 92mm este ceva mai zgomotos.

Seasonic Focus SGX-650 propune o platforma proprietara complet noua de la Seasonic si sincer sa fiu de-abia astept sa vad cum se comporta. Asteptarea a dat rezultate sau nu? Cei de la Seasonic par increzatori, altfel nu ar fi oferit 10 ani garantie pentru acest model. Haideti sa vedem!

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Seasonic Focus SGX-650

Lasa-ne un comentariu: