Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 31 July, 2018.

Be Quiet! SFX L Power 600W

 

Miniaturizarea este un fenomen care afecteaza toate segmentele IT&C, in consecinta nici domeniul surselor nu putea fi ocolit. Cum acestea se incadreaza in anumite standarde, efectele miniaturizarii in cazul surselor implica oferirea de puteri din ce in ce mai ridicate in unitati ATX cu lungimi reduse (150-160mm), dar si intrarea de producatori noi pe piata SFX aflata in plina dezvoltare. Dupa Corsair, cu a sa serie SF, recent si cei de la BeQuiet! au intrat pe aceasta piata, iar SFX L Power este prima sursa in acest format a producatorului german.

Cu certificare 80PLUS Gold si conectivitate full modulara, BeQuiet! SFX L Power vrea sa ne incante cu 600W in conditii de silentiozitate deplina, asa cum ne-a obisnuit producatorul de ceva timp. Dupa cum stim, este destul de greu sa disipi caldura intr-un spatiu mic, asadar ramane de vazut daca cei de la BeQuiet! au reusit sau nu. In orice caz acest articol va fi interesant, pentru ca marcheaza primul review al unei surse SFX folosind noua metodologie de testare.
 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

  1. Cristi a scris pe:

    Multumesc pentru review! Va urez sa faceti cat mai multe review-uri de acest fel, in special cu mai multe surse ATX in comparatie.

Lasa-ne un comentariu: