Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 31 July, 2018.

Analiza interioara

 

Ventilatorul de 120mm din interiorul lui SFX L Power este un model FDB slim (15mm) cu turatie medie fabricat de Globe, modelul exact fiind S1201512MB. Desi sursa nu are un mod semi-pasiv de functionare, nu putem spune ca i-am simti lipsa. Eficienta ridicata i-a permis producatorului sa seteze o turatie redusa pentru ventilator, aceasta mentinandu-se chiar si cand depasim puterea de pe eticheta destul de mult.

 

 

Platforma folosita este dezvoltata impreuna cu High Power (Sirtec). Ca in cazul oricarei surse cu eficienta ridicata, pentru a creste eficienta si stabilitatea tensiunilor, SFX L Power are rail-urile de 3.3v si 5v derivate din rail-ul de 12v (tehnologie DC-DC). Cele 2 VRM-uri sunt situate pe un PCB vertical situat aproape de PCB-ul cu conexiuni modulare.

Etajul de filtrare este format din 4 condensatori de tip Y, 2 capacitori tip X (0.68uF), doua bobine si un varistor (TVR10471V) pentru protectia la cresteri abrupte de tensiune (surge). Toti condensatorii electrolitici folositi sunt de provenienta japoneza: Rubycon (85 grade C) in primar si Nippon Chemicon KZH, W sau KZE (105 grade C) in secundar.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

  1. Cristi a scris pe:

    Multumesc pentru review! Va urez sa faceti cat mai multe review-uri de acest fel, in special cu mai multe surse ATX in comparatie.

Lasa-ne un comentariu: