Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 31 July, 2018.

Concluzii

 

BeQuiet! SFX L Power 600W se gaseste in magazinele de la noi pentru un pret de aproximativ 500lei, ceva mai ieftin decat Corsair SF600, cea din urma venind si fara adaptor ATX in pachet. Stabilitatea tensiunilor pe rail-ul de +12v si rezerva de putere generoasa ne fac sa uitam de faptul ca sursa nu vine cu un mod semipasiv de functionare iar rail-urile minore nu sunt dimensionate corespunzator.

Pentru prima incercare in aceasta piata selecta si restransa a surselor SFX, BeQuiet! s-au descurcat foarte bine dupa parerea mea. Sa produci o sursa de 600W certificata 80PLUS Gold care urca pana la 800W cu eficienta Silver si stabilitate de sub 1% pe linia de +12V, care mai este si in format SFX este o realizare importanta. Alti producatori nu reusesc sa faca asta in format ATX daramite in cel SFX, deci despre ce vorbim aici?

Principiile imi plac cel mai mult, mai ales atunci cand sunt respectate iar BeQuiet! si-a respectat promisiunea de a realiza o sursa SFX silentioasa. Ca orice produs, nici SFX L Power 600W nu este ferita de probleme insa acestea nu sunt atat de grave incat sa fim dezamagiti.
 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

  1. Cristi a scris pe:

    Multumesc pentru review! Va urez sa faceti cat mai multe review-uri de acest fel, in special cu mai multe surse ATX in comparatie.

Lasa-ne un comentariu: