Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 31 July, 2018.

Analiza exterioara

 

 

SFX L Power 600W vine intr-o cutie de carton compacta, ce are un aspect sobru bazat in special pe tente de gri si negru. Pe spate gasim o diagrama cu lungimea si tipul cablurilor incluse dar si un tabel cu specificatiile electrice ale modelului. In pachet gasim cablurile modulare, adaptor ATX -> SFX, manualul de utilizare precum si suruburi pentru montarea sursei in carcasa. Referitor la design-ul sursei, carcasa este complet neagra, numele companiei producatoare fiind embosat elegant pe laterala. Pe partea din spate a sursei avem numai conectorul de alimentare ATX, precum si butonul de pornit / oprit.

BeQuiet! SFX L Power 600W are o arhitectura complet modulara asadar avem: un cablu ATX cu 24 de pini (300mm), un cablu 4+4 pentru CPU (400mm), 4 x PCI-Express cu 6+2 pini situate pe 2 cabluri (400mm / 500mm + 150mm), 6 conectori SATA asezati pe 2 cabluri (cate 3 per cablu) si 3 conectori MOLEX.

Cei 4 conectori PCI-Express sunt neobisnuiti pentru o sursa SFX de 600W, lungimea cablurilor fiind si ea un atu (intr-o carcasa ATX singura problema ar putea fi cablul ATX cu 24 pini, care are doar 300mm). Toate cablurile sunt de tip panglica, ceea ce face wiremanagement-ul mult mai facil.

 

 

Pe una din lateralele sursei putem gasi eticheta cu specificatiile electrice. Linia de +12v are o configuratie single-rail, capabila sa livreze in total 50A (toata puterea sursei). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt cotate la cate 22A, impreuna putand livra un maxim de 105W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Be Quiet! SFX L Power 600W

  1. Cristi a scris pe:

    Multumesc pentru review! Va urez sa faceti cat mai multe review-uri de acest fel, in special cu mai multe surse ATX in comparatie.

Lasa-ne un comentariu: