Review – Seasonic Prime Platinum 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 May, 2017.

Concluzii

 

Seasonic Prime Platinum 750W a reusit sa demonstreze in testul de astazi ca este demn sa poarte numele Prime, rezervat modelelor de varf ale producatorului taiwanez. Pretul modelului de 750W testat azi este de 811lei, semnificativ mai putin decat cei 1051lei necesari pentru a achizitiona modelul Prime Titanium de aceeasi putere. Cat de curand vom cobori si mai jos in gama Prime, analizand un model Gold de putere ceva mai mare.

Pana atunci insa, am apreciat faptul ca cei de la Seasonic nu au sacrificat prea multe dotari atunci cand au gandit Prime Platinum, pastrand o mare parte din caracteristicile definitorii ale varfului de gama Prime Titanium. Reviziile viitoare ale Prime Platinum si Gold vor avea cabluri PCI-Express individuale pentru o stabilitatea cat mai ridicata a tensiunilor, in timp ce garantia de 12 ani este cea mai mare de pe piata in acest moment.

Seria Prime a celor de la Seasonic este dedicata entuziastilor si overclockerilor, tintind segmentul premium, totusi pretul este corect pentru ceea ce ofera, concurand direct cu modelele echivalente de la Corsair, Be Quiet!, Cooler Master sau Super Flower. La Computex vom vedea cu siguranta cateva noutati din partea Seasonic, asadar suntem curiosi sa vedem incotro se indreapta cei de la Seasonic, atat in segmentul high-end cat si in segmentul mainstream.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: