Review – Seasonic Prime Titanium Fanless 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 February, 2019.

Seasonic Prime Titanium Fanless 600W

 

Sursele fanless au fost intotdeauna exotice pentru utilizatorul de rand, motivul fiind pretul prohibitiv precum si puterea nominala redusa. Insa cu cat mai multi producatori au intrat in aceasta cursa, preturile au devenit din ce in ce mai accesibile. Daca acum ceva timp o putere de 350-400W era maximul posibil pentru o sursa fanless, la sfarsitul anului trecut Seasonic a lansat cea mai puternica sursa fanless din lume: Prime Titanium Fanless 600W.

Cu o garantie de 12 ani, eficienta 80PLUS Titanium si arhitectura complet modulara, nou lansata Seasonic Prime Titanium Fanless 600W are si un pret pe masura (aproximativ 1000lei). In conditiile in care in carcasa vom avea un minim de airflow, sursa poate urca peste puterea nominala de 600W dupa cum vom vedea la capitolul de teste.

Seasonic Prime Titanium Fanless 600W va fi prima sursa fanless testata folosind noua metodologie de test, prin urmare este interesant de vazut cum se va comporta.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Seasonic Prime Titanium Fanless 600W

  1. Radu a scris pe:

    Sa înțelegeți cât de mare e furtul acestor companii. Uitați-vă cât de ieftini sunt acei condensatori, vedeți dacă se ajunge la acel preț galactic de 1000lei.Bataie de joc, asta înseamnă

Lasa-ne un comentariu: