Review – Seasonic Prime Titanium Fanless 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 February, 2019.

Analiza exterioara

 

 

Prime Titanium Fanless 600W vine intr-o cutie traditionala Seasonic, ce respecta cunoscuta tematica a seriei Prime Titanium, mai exact negru si argintiu. In pachet gasim cablurile modulare, manualul de utilizare, benzi velcro, precum si suruburi pentru montarea sursei in carcasa. Referitor la design-ul sursei, carcasa este complet neagra, cu perforatii generoase pe 4 din cele 6 laturi. Pe partea din spate a sursei gasim conectorul de alimentare ATX, precum si butonul de pornit / oprit.

Prime Titanium Fanless 600W are o arhitectura complet modulara asadar avem de-a face cu un cablu ATX cu 24 de pini (610mm), doua cabluri 4+4 pentru CPU (650mm), 4 x PCI-Express cu 6+2 pini situate pe 2 cabluri (675mm), 6 conectori SATA asezati pe doua cabluri si 5 conectori MOLEX. Toate cablurile inafara de cel ATX cu 24 pini sunt de tip panglica pentru a usura un eventual wire-management.

 

 

Pe spatele sursei putem gasi traditionala eticheta cu specificatiile electrice. Linia de +12v are o configuratie single-rail, capabila sa livreze in total 50A (toata puterea sursei). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt cotate la cate 20A, impreuna putand livra un maxim de 100W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Seasonic Prime Titanium Fanless 600W

Lasa-ne un comentariu: