Seasonic Platinum 1000W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 May, 2012.

 

Acum trei zile am publicat primul nostru test al unei surse de buget certificate 80Plus Platinum; dupa cum v-ati dat seama ma refer la Antec EA-550, o sursa tocma’ buna pentru utilizarea de zi cu zi gratie eficientei mari care o caracterizeaza. Astazi poposeste pe masa de teste o alta sursa certificata 80Plus Platinum, dar care face parte dintr-o categorie putin diferita.

Vorbesc, dupa cum spune si titlul, despre Seasonic SS-1000XP, o sursa care ar trebui sa nu faca niciun fel de compromis, atat gratie renumelui pe care Seasonic l-a dobandit – si sa nu uitam ca vorbim despre unul dintre produsele lor de top – cat si din cauza pretului care plaseaza acest model in clasa de elita.

Cateva dintre specificatiile cheie: sursa are un design complet modular, constructie monorail (cum suna 83A pe linia de +12v?), control avansat al ventilatorului si 7 ani de garantie; asa, pentru cei care-si faceau griji. Va fi deci interesant sa vedem cum se descurca o sursa care promite atat de multe. Sa vedem, nu?

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Seasonic Platinum 1000W – Test practic

  1. NewBreed a scris pe:

    Salut.foarte frumos review dar vedeti ca s-a strecurat o greseala in drop down-ul revie-ului(la analiza interioara apare numele ANTEC550)

  2. Robert a scris pe:

    Sincer nu am mai vazut tensiuni atat de stabile cred… de la testarea monstrului Silverston ST1500… O sursa excelenta!

  3. neophitus a scris pe:

    Pagina 3:
    Calitatea ansamblarii si a lipiturilor este foarte buna, dar nu stiu de ce mai spun asta. Nu iti permiti sa o dai in bara la capitolul asta tocmai la un astfel de produs, nu?

    http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=264
    Seasonic’s soldering quality is again well above average. I did spot some flux residue on the PCB that didn’t get washed off, but that’s not too big a deal. It happens.

    Din poze se vede ca nu ai scos PCB-ul sursei afara, asadar de unde ai tras tu concluzia ca lipiturile au o calitate foarte buna? Se pare ca Jonny Guru are o cu totul alta parere, fiind si singura problema pe care i-a gasit-o sursei.

  4. Monstru a scris pe:

    Lipituri sunt si pe fata PCB-ului domnule, si alea sunt de calitate foarte buna, unu la mana. Doi la mana, nu toate sample-urile trimise la test sunt identice. Poate domnul Guru, fiind un site de referinta pentru surse, a primit un preproduction sample inaintea noastra, care avea aceasta problema, la fel cum si noi primim placi de baza revizia 0.2, de exemplu, care nu ajung in retail niciodata.

Lasa-ne un comentariu: