Seasonic Platinum 1000W – Test practic
Pachetul intreg cantareste destul de mult, e mult mai greu decat altele. Cutia, destul de lunga si ingusta, are la exterior un design simplu si elegant, care se foloseste foarte mult de culoarea gri, aluzie la certificarea 80Plus Platinum.
In cutie se afla bineinteles sursa, protejata foarte bine impotriva zgarieturilor si loviturilor de doi bureti, accesoriile – cele clasice: cablul de alimentare, cureluse de tip velcro si suruburile de prindere – si cablurile cu conectori care vin intr-un “pouch” cu doua compartimente, in mijloc fiind prins cablul de alimentare.
Finisajul este, asa cum se poarta, de culoare inchisa, mat. Diferenta fata de alte surse o fac materialele folosite si calitatea constructiei; Seasonic a ales sa foloseasca o tabla groasa, care poarta o parte din vina pentru greutatea ridicata. Carcasa este compusa din 3 elemente si ansamblata cu ajutorul a nu mai putin de 8 suruburi, fapt care duce la o rigiditate sporita, asa cum vrem si asa cum ne asteptam de la un astfel de produs.
Pentru ca Seasonic a ales un design complet modular, sursa este “goala” la inceput si nu are niciun cablu atasat. Gasesc interesanta aceasta decizie de a merge pe calea full-modular, pentru ca sursa intotdeauna are nevoie de cablul ATX cu 24 de pini ca sa porneasca. Ce pot sa zic? Design-ul este mai curat, mai simplu, ca urmare, fara ca functionalitatea sa fie afectata in vreun fel.
Pe una dintre fetele laterale se gasesc specificatiile modelului, care nu suna deloc subred. Un singul rail de +12V capabil de 83A ar trebui sa ajunga cam pentru orice sistem multi-GPU, in timp ce 25A atat pe rail-ul de +3.3V cat si pe cel de +5V vor ajunge pentru orice PC mai nou.
Fiind capabila de aproape 1000W numai pe rail-ul de +12V, ma astept sa o vad rezistand la incarcari destul de mari. Dar fiecare lucru la timpul lui; pe pagina ce urmeaza vom analiza electronica care sta in spatele etichetei.
Comentarii
Salut.foarte frumos review dar vedeti ca s-a strecurat o greseala in drop down-ul revie-ului(la analiza interioara apare numele ANTEC550)
Sincer nu am mai vazut tensiuni atat de stabile cred… de la testarea monstrului Silverston ST1500… O sursa excelenta!
Pagina 3:
Calitatea ansamblarii si a lipiturilor este foarte buna, dar nu stiu de ce mai spun asta. Nu iti permiti sa o dai in bara la capitolul asta tocmai la un astfel de produs, nu?
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=264
Seasonic’s soldering quality is again well above average. I did spot some flux residue on the PCB that didn’t get washed off, but that’s not too big a deal. It happens.
Din poze se vede ca nu ai scos PCB-ul sursei afara, asadar de unde ai tras tu concluzia ca lipiturile au o calitate foarte buna? Se pare ca Jonny Guru are o cu totul alta parere, fiind si singura problema pe care i-a gasit-o sursei.
Lipituri sunt si pe fata PCB-ului domnule, si alea sunt de calitate foarte buna, unu la mana. Doi la mana, nu toate sample-urile trimise la test sunt identice. Poate domnul Guru, fiind un site de referinta pentru surse, a primit un preproduction sample inaintea noastra, care avea aceasta problema, la fel cum si noi primim placi de baza revizia 0.2, de exemplu, care nu ajung in retail niciodata.
Pingback: prima cheie.... - My Garage
Cele mai recente stiri
GamesCom 2024 – NVIDIA
Scris in 29 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi Intel Z890
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – be quiet!
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi AMD X870 / X870E
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – DeepCool
Scris in 22 August, 2024.
Computex 2024 – Sharkoon
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ASRock
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – EKWB
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – G.Skill
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ID-Cooling
Scris in 11 June, 2024.
Articole Gaming
Alte articole
Syndication
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube