Segotep Fenix
Analiza exterioara
La o prima vedere, design-ul mastii frontale a lui Segotep Fenix nu pare a fi chiar cea mai inspirata alegere. Din moment ce avem 3 ventilatoare RGB preinstalate frontal, te astepti ca ele sa fie puse in valoare de masca frontala, sa te poti bucura de efectele iluminarii. Pe de alta parte, privita usor din lateral, fragmentarea mastii frontale si amplasarea liniilor de plexiglas in proximitatea panoului transparent te duc cu gandul la o extensie a acestuia. Probabil ca efectul iluminarii ar fi fost mai bine valorificat daca s-ar fi optat pentru redimensionarea si centrarea celor 3 linii pe masca carcasei, insa pana la urma totul se reduce la preferinta fiecaruia.
Panoul lateral din sticla securizata este transparent si expune intregul interior al carcasei, moment prielnic pentru a etala placa video, instaland-o vertical cu ajutorul suportul inclus in pachetul de accesorii. Pe partea din spate a carcasei avem 7 sloturile de expansiune orizontale si 2 verticale, care pot fi scoase prin rupere.
Constructia mastii frontale (precum si a intregii carcase) este solida – aceasta se scoate prin tragere si prezinta zone de captare a aerului dispuse in dreptul fiecarui ventilator proprietar Segotep. Aerul cald din interior este eliminat prin zona de evacuare de pe plafon, zona acoperita cu un filtru de praf magnetic. Partea de control a sistemului este dotata cu un port USB 3.0, un LED pentru HDD si un Power LED, un buton de Reset, butonul de Power, jack-uri stereo (microfon si casti) si doua porturi USB 2.0.
In ciuda aspectului stilizat al picioarelor carcasei, inaltimea acestora conditioneaza amplasarea carcasei pe podea sau chiar pe birou. Inevitabil, tot in aceasta zona gasim si filtrul de praf de tip sertar, care protejeaza sursa de impuritatile din aer.
Comentarii
Niciun comentariu la: Segotep Fenix
Pingback: Segotep Fenix | Stiri IT & C
Pingback: Segotep Fenix - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie