Segotep Fenix

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 June, 2019.

Segotep Fenix

 
In articolul de astazi vom vorbi despre Segotep Fenix, o carcasa a binecunoscutului producator chinez (cel putin in Romania), cu un pret de aproximativ 300lei. In cazul in care mai este cineva care se intreaba de ce marea majoritate a produselor pe care Segotep le ofera fac parte din zona entry-level si mainstream, ei bine aceste segmente au cel mai mare aport atunci cand vorbim despre volumul de vanzari care contribuie direct la rulaj si la cifra de afaceri.

In ultimii trei ani ne-au trecut prin laborator destule produse marca Segotep, acestea permitandu-ne sa observam directia de dezvoltare a conceptelor de design ce se adreseaza pietei europene, fiind vorba despre o companie chinezeasca care depune eforturi consistente de a intelege atat nevoi, cat si notiuni de estetica, extrem de diferite de ale lor.

Revenind la subiectul articolului, Segotep Fenix este o carcasa care se adreseaza in special fanilor iluminarii RGB, fiind livrata cu 3 ventilatoare RGB preinstalate si deja conectate la un fan controller magnetic. In pachetul de accesorii avem inclusa telecomanda pentru iluminare, precum si un suport care permite sustinerea placii video pe verticala. Da, are si un panoul lateral din sticla securizata transparent, insa mai multe despre carcasa veti gasi in paginile urmatoare.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Segotep Fenix

Lasa-ne un comentariu: