Segotep Fenix

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 June, 2019.

Concluzii

 
Segotep Fenix este disponibila si in Romania, iar pretul de achizitie este de aproximativ de 300lei, cateva magazine avand-o listata chiar si la 240lei. Asadar, in aceasta categorie de pret avem o carcasa cu un panou lateral complet din sticla securizata si 3 ventilatoare RGB preinstalate care lucreaza in tandem cu fan controller-ul magnetic aflat pe partea din spate.

Suportul din pachetul de accesorii ofera optiunea de a monta placa video pe verticala, acesta fixandu-se de masca sursei intr-una din cele 5 pozitii intermediare, in functie de lungimea VGA-ului. Orificiile de trecere ale cablurilor nu se limiteaza doar la tray-ul placii de baza, masca sursei fiind echipata doua astfel de treceri ce vor contribui in final la un interior curat.

Spatiul restrictiv din spatele placii de baza nu recomanda Segotep Fenix ca baza pentru sisteme pretentioase cu multe cabluri, wire-management-ul fiind destul de anevoios de realizat. Eventual se poate renunta la montantul unitatilor de 3.5″ pentru a mai castiga spatiu pentru cabluri sau chiar pentru amplasarea fan controller-ul inclus. O alta posibilitate ar fi prinderea acestuia in dreptul unei unitati de 2.5″, aici tray-ul placii de baza find ambutisat spre partea din fata, drept urmare avem mai mult loc.

Cert este faptul ca Segotep Fenix este o carcasa cu o constructie solida, acesta fiind o varianta pentru cei ce vor un sistem curat, echipat cu iluminare RGB, fan controller, precum si montant vertical pentru placa video. Totusi, pretentiosii, sau cei ce planuiesc sa construiasca un sistem cu multe cabluri, ar trebui sa se orienteze spre alte modele, wire-management-ul fiind destul de greu si anevoios de realizat.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Segotep Fenix

Lasa-ne un comentariu: