Segotep Fenix

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 June, 2019.

Analiza interioara

 
Segotep Fenix este echipata din fabrica cu 3 ventilatoare proprietare RGB de 120mm si poate gazdui atat placi de baza in format mini-ITX sau mATX, cat si ATX. Ventilatoarele sunt conectate la fan controller-ul magnetic din dotare, acesta putand sustine pana la 8 ventilatoare si 2 benzi LED. In materie de limitari, coolerul de procesor nu poate depasi 175 mm in inaltime iar placa video trebuie sa se incadreze intre 265mm si 360 mm in lungime in functie de zona de amplasare.

Partea din fata a carcasei capteaza aerul rece prin intermediul a 3 ventilatoare de 120mm RGB, insa incap si doua ventilatoare de 140mm in aceasta zona. Plafonul poate gazdui pana la 2 ventilatoare de 120mm / 140mm, iar in partea din spate a carcasei putem instala linistiti un ventilator de 120mm / 140mm. Radiatoarele care pot fi instalate frontal pot ajunge pana la 360mm lungime, insa, in ceea ce priveste plafonul, lucrurile pot deveni delicate, in principal datorita spatiului restrictiv dintre plafon si placa de baza. Asadar, desi sinele de montare sunt amplasate cat mai spre exterior, va recomand totusi sa analizati lucrurile inainte de a monta un radiator de 280mm aici.

Trecerea cablurilor dintr-o parte in cealalta nu se limiteaza numai la spatiile aflate pe tray-ul placii de baza, masca sursei oferind si ea deschideri. Zona de instalare a unitatilor de 2.5″ se afla tot pe tray-ul placii de baza, aici putand fi montate cel mult 2 unitati care se fixeaza folosind suruburile din pachetul de accesorii. Montantul HDD-urilor se afla pe partea din spate a tray-ului placii de baza si poate fi scos daca situatia o cere.

In zona sursei avem cateva pad-uri pe care le putem inlocui cu ceva mai calitativ, care chiar sa preia din vibratiile sursei. Spatiul pentru wire-management este cam restrictiv iar bataile de cap vor fi proportionale cu complexitatea sistemului caruia vrem sa-i dam viata.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Segotep Fenix

Lasa-ne un comentariu: