Seventeam V-Force ST-850Z-AF – test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 17 June, 2009.

Seventeam Electronics este o companie infiintata acum mai bine de 23 ani cu sediul si birourile de cercetare (R&D) in Taipei, Taiwan. Specializata in dezvoltarea si distribuirea de surse si dispozitive de alimentare, Seventeam este pozitionata de specialisti intre cele mai bune companii producatoare de surse de alimentare pentru PC-uri. Alaturi de WinTact (PC Power & Cooling seria TurboCool), Zippy Emacs si Etasis (comercializate sub brandul propriu sau in sursele Sivlerstone Zeus), electronica Seventeam este recunoscuta ca fiind server-grade si respectand cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate.

Seventeam a avut parte de pareri impartite o data cu intrarea pe piata din Romania in 2006. Pe de-o parte entuziastii apreciau calitatea deosebita a electronicii prezente in aceste surse ignorand aspecte ca: echiparea cu un ventilator de 80mm zgomotos, eficienta nu prea grozava sau infatisarea absolut banala pe care o afisau. Pe de cealalta parte, utilizatorii de rand fiind deranjati de cele amintite anterior cat si de cvasi-necunoasterea numelui erau circumspecti in a achizitiona aceste surse. Eh, anii au trecut, Seventeam a evoluat si acum sursele lor respecta si satisfac cerintelor si celor mai pretentiosi utilizatori.

Sursa pe care o s-o examinam astazi poarta numele de Seventeam V-Force ST-850Z-AF si prezinta cateva caracteristici foarte interesante. In primul rand avem de-a face cu o sursa modulara, certificata SLI / CrossFire si echipata cu un ventilator cu o dimensiune de 135mm si cu un design cu 11 pale.

Un alt aspect foarte important este certificarea 80PLUS Bronze care specifica o eficienta de minim 82% indiferent de incarcare. Acest lucru are 2 beneficii: pe de-o parte caldura degajata de sursa va fi mai mica cu cat eficienta este mai mare, iar pe de cealalta parte veti realiza o economie de curent.

Procentajul din puterea maxima 20% 50% 100%
80 PLUS 80% 80% 80%
80 PLUS Bronze 82% 85% 82%
80 PLUS Silver 85% 88% 85%
80 PLUS Gold 87% 90% 87%

Comentarii

5 comentarii la: Seventeam V-Force ST-850Z-AF – test practic

 1. O sa incerc unu cat mai curand,si o sa va spun cum e πŸ˜›

 2. Boby a scris pe:

  Felicitari pentru site
  Sincer asa articole nu am vazut decat afara (adica ata de bine detaliate)
  Nota 10+
  Am si eu o intrebare cati vizitatori are acest site?
  Sunt convins ca o ajungeti departe daca continuati cu astfel de articole
  Daca videotutorial.ro sunt cei mai tari din Romania la tutoriale video despre Software sunt convins ca si voi sunteti cei mai tari din Romania la review-uri
  Continuato tot asa (meitati toate laudele ) sunteti cei ma buni
  FELICITARI pentu initiativa

 3. Boby a scris pe:

  Ce parere aveti despre corsair ?
  Am una de 750 de wati credeti ca rezista sa fac un SLI?

 4. Really good work about this website was done. Keep trying more – thanks!

 5. Robineti a scris pe:

  Foarte bun articolul tau, mi-a placut la fel ca si celelalte foarte bine explicate pe intelesul tuturor. Multumesc.

Lasa-ne un comentariu: