SunMoon SEL-9880 – Metodologie testare surse 2018

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 25 March, 2018.

SunMoon SEL-9880

 

Probabil ca multi dintre voi au remarcat lipsa articolelor de surse in ultimele luni, iar motivul este unul destul de simplu. Echipamentul folosit de noi pana acum – SunMoon SM-5500ATE – avea o serie de limitari, cum ar fi incarcarea unei surse de putere mare, prin urmare in ultima vreme am analizat ce optiuni avem in ceea ce priveste un tester nou. Dupa indelungi cercetari de piata, discutii si analize, ne-am indreptat atentia asupra unui model de-abia lansat pe piata: SunMoon SEL-9880.

Acesta este un facelift al veteranului SM-8800, modelul comandat de noi suportand 10 canale, fiind dotat asadar cu unitatea externa SEL-220 si cu un analizor AC (devenit optional in cazul noii game SEL-9880). Comanda a fost plasata la SunMoon, iar aproape 2 luni mai tarziu pachetul ajungea in Romania, timpul ridicat de livrare fiind dat de faptul ca fiecare unitate este asamblata manual dupa primirea comenzii (build-to-order).

Pe langa posibilitatea de a incarca surse pana la 2920W, datorita modulului suplimentar SEL-220 (SM-5500ATE suporta maxim 1200W), SunMoon SEL-9880 este o unitate noua. Mai mult decat atat, cu ajutorul conectivitatii RS232 (serial) putem automatiza procedeul de testare si putem redacta rapoarte personalizate (similare cu cele livrate impreuna cu anumite surse cu pretentii).

In 2017, prin trecerea la ATE, am facut un pas in fata, insa acum putem spune ca am pasit cu ambele picioare inainte. SunMoon SEL-9880 ar trebui sa ofere metodologiei noastre un plus de eficienta, posibilitatea de a incarca surse cu pana la 2920W, precum si rezultate si mai exacte decat cele obtinute pana acum. Desi diferentele fata de un SM-8800 nu sunt semnificative la prima vedere, putem spune cu mandrie ca LAB501 este primul site de review-uri care foloseste acest nou model de tester.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: SunMoon SEL-9880 – Metodologie testare surse 2018

 1. Renderer a scris pe:

  Wooow. Asta da inceput de saptamana. Astept cu nerbdare sa reviewurile surselor fie ele high end sau de buget.
  In sfarsit vom incepe sa avem si noi review-uri Jonnyguru style si poate pe viitor vom avea si review uri mai complexe gen Techpower-up sau Tomshardware style. 🙂

  Well done Lab 501 team! Felicitari.

 2. Niko a scris pe:

  Sa curga rew_urile cu surse si sa tina testerul mult si bine in aceasta incursiune pe tarimul celor mai putin importante componente, pentru unii. Cunoscatorii stiu cit de importanta este o sursa de calitate.

 3. matose Post author a scris pe:

  Mersi baieti! Sa curga review-urile 🙂

Lasa-ne un comentariu: