Thortech Thunderbolt Plus 800W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 January, 2012.

Salutare dragi prieteni si bine v-am gasit in 2012; sper ca sarmalele si carnatii au intrat la fix, cozonacii au indulcit situatia si vinul a spalat toate “pacatele” sarbatorilor. Asa cum mie mi-a revenit sarcina de a deschide anul pe forum cu primul post pe 2012, tot asa imi revine sarcina de a deschide anul cu primul articol pe 2012. Acesta este primul nostru articol pe anul acesta si articolul meu cu numarul 139 de cand a luat fiinta LAB501, sau al 448-lea material publicat de mine pe site (daca luam in calcul si stirile). Anul acesta se pare ca o sa trec de 150 de articole si 500 de materiale scrise pentru voi, iar cand citesc aceste cifre parca incep sa ma simt batran si obosit.

Daca va spun insa ca pe LAB501 ati putut citi pana acum nu mai putin de 316 articole si 740 de stiri si ati avut ocazia sa participati la 16 concursuri cu premii a caror valoare cred ca a depasit de mult 50000RON, incepem deja sa avem o imagine mai clara a ceea ce a reprezentat LAB501 pe parcursul acestor primi ani de existenta, nu-i asa ? In ultimii ani ne-am incapatanat sa va oferim cele mai complexe si bine documentate articole, sa nu ratam nici o lansare si sa va prezentam toate produsele noi in acelasi timp cu toate site-urile de profil de pe mapamond (eh, nu de putine ori chiar inaintea acestora), sa participam la toate conferintele importante pentru a surprinde pentru voi cele mai fierbinti stiri (CeBIT, Computex sau IDF) si atunci cand am putut, sa va reprezentam cu mandrie in cadrul celor mai importante competitii de overclocking organizate la nivel mondial (GOOC, MOA si CountryCup).

Imi place sa cred ca am reusit sa facem o treaba buna pana acum iar voi, cititorii nostrii, care ne urmariti constant si va inmultiti pe zi ce trece sunteti multumiti de ceea ce v-am oferit pana acum si asteptati cu nerabdare noi si noi surprize din partea noastra. Fiti siguri, deja avem mai multe surprize pregatite pentru voi si toate merita asteptate cu sufletul la gura (o sa vedeti voi! ) Pana atunci insa, va multumim pentru ca ne-ati fost aproape in acesti ani, va uram La Multi Ani si va asteptam si anul acesta sa fiti alaturi de noi !

Pana vom publica articolele grele pe care stiu sigur ca le asteptati deja iar voi stiti sigur ca lucram deja la ele, m-am gandit ca nu ar strica sa ne facem incalzirea cu ceva putin mai usor, adica o sursa, Thortech Thunderbolt Plus 800W pe numele ei complet.

.

Comentarii

Un comentariu la: Thortech Thunderbolt Plus 800W – Test practic

  1. Epic face,epic face, epic face, jizz in my PSU! :O

Lasa-ne un comentariu: