GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 13 March, 2017.

Pregatiri

 
Odata ajunsi la fort, ne-am intalnit cu Tips si am planificat ostilitatile. Echipa Poloneza avea sa se ocupe de amenajarea spatiului unde urma sa se desfasoare GeForce Garage – Rise of Titans, in timp ce echipa Romaniei avea sa achizitioneze ultimele materiale necesare, cu ajutorul colegului Kazah. Si uite asa ne imbarcam din nou in masinuta nazdravana si porneam inspre magazinele de materiale si unelte din Poznan. Profile metalice, tevi, amortizoare, diferite lame si unelte de finete, toate acestea au fost achizitionate in respectiva dimineata.

Au urmat doua etape importante ale calatoriei – alegerea vopselelor de la unul dintre cele mai dotate si bine puse la punct magazine de acest gen pe care le-am vazut vreodata, respectiv achizitionarea unei foi de aluminiu de undeva din partea opusa a orasului. Am ales trei culori pentru realizarea sistemului nostru, mai precis negru mat, gri perlat si verde deschis, pentru fiecare achizitionand cate 3 spray-uri MTN94, precum si duze de rezerva.

Achizitia foii de aluminiu a reprezentat o adevarata aventura, durand ~2 ore. Pe langa drumul lung, o complicatie neprevazuta a reprezentat-o asigurarea acesteia pe plafonul masinii, o sarcina ceva mai grea decat am avut senzatia la inceput. Chiar si asa, cateva ore mai tarziu ajungeam din nou la fort, unde depozitam materialele, ne asiguram ca avem tot ce trebuie pentru infruntarea de a doua zi si apoi porneam in sfarsit spre hotel pentru un moment de respiro.

Nu cred ca are rost sa va povestesc ce a urmat in respectiva seara . Cunoasteti echipa LAB501 si va pot asigura ca am avut omologi pe cinste in colegii din Polonia, drept urmare am invadat insetati localul Kultowa si ne-am relaxat asa cum se cuvine dupa o zi de munca. In fond, a doua zi trebuia sa dormim ceva mai mult, pentru a face fata maratonului de peste 24 de ore care urma.
 
Pregatiri-01

Pregatiri-02

Pregatiri-03

Pregatiri-04

Pregatiri-05

Pregatiri-06

Pregatiri-07

Pregatiri-08

Pregatiri-09

Pregatiri-10

Pregatiri-11

Comentarii

8 comentarii la: GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

 1. Cristian Alexandru a scris pe:

  Dacă ar fi să descriu munca voastră intr’un singur cuvânt este WOW !!!
  Tot ansamblul arată dintr-un episod Star Trek, o bestie brută cu o înfățișare de ți de zbârlește pielea atunci când o vezi.
  Genial, sunteți geniali și pot să spun că este cel​ mai tare sistem pe care l-am văzut.
  Vă felicit și vă respect. Mult succes !

 2. Artanis a scris pe:

  Frumos pe verde, pesemne la Vega treceti pe rosu 🙂
  Sistemul vostru mi se pare ca arata mai profi, mai ingrijit si mai inchegat, pe când al lor e mai original, mai neasteptat. Bravo ambelor echipe!

 3. Paul a scris pe:

  Felicitari echipei Romania! Imi place ca ati mizat pe un built clasic, frumos, bestial si coerent. Cei din Polonia au incercat ei ceva neconventional, dar nu prea le-a iesit, mai au de lucru.

 4. Dumitrescu Radu a scris pe:

  Felicitari baieti,arata intr-un mare fel bestia!

 5. DRAGOS a scris pe:

  Faina confruntare! Dar sunt de acord ca sistemul vostru are un aspect mai profi. Doar ddaca ne uitam la tubulatura…

 6. xtremage a scris pe:

  Bravo baietii….
  Pe afara arata mai bine al polonezilor… dar inauntru sunteti mult peste ei.
  Timpu fiind limitat se pare ca fiecare dintre echipe s-a axat pe ceva, voi cu interiorul si ei cu exteriorul.

 7. doru bm a scris pe:

  Respect pentru munca depusa !

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim frumos baieti!!!

Lasa-ne un comentariu: