MSI FX600 – “Fashion” Notebook

Scris de: , in categoria: Diverse, in 28 December, 2010.

MSI este unul dintre producatorii care inoveaza cu fiecare produs, sau serie de produse pe care le lanseaza. Astazi vom discuta despre un notebook, unul dintre primele lansate dintr-un nou lineup de produse, pe numele sau FX600. Hai sa incepem prin a prezenta un pic seria F, si sa vedem catre ce utilizatori este destinata si cam cum este pozitionata pe piata laptop-urilor.

Seria F este gandita pentru a atrage categoria de utilizatori in cautarea unui notebook complet, un compromis intre performanta, capacitati multimedia si portabilitate. Aceste aspecte se regasesc intr-o carcasa cu design deosebit, despre care o sa discutam ceva mai tarziu, dar care da numele intregii serii. De ce spun asta? In principal pentru ca modul in care este gandita partea de design, detaliile si finisarile folosite duc cu gandul la stil si prestanta, sau intr-un singur cuvant la fashion. Exclusivitatea aparenta a seriei nu se regaseste insa, cum ne-au obisnuit produsele de acest tip, si in pret, avand in vedere dotarile si configuratia as putea spune ca acesta este foarte bun. Mai mult decat atat, pasul pe care il face MSI prin aceasta serie este unul foarte inteligent avand in vedere ca isi pozitioneaza mai bine produsele pe piata, incercand astfel sa adreseze si o alta categorie de utilizatori pe langa cei in cautarea de notebook-uri de nisa,fie ca e vorba de un notebook de gaming sau entertainment.


FX600 este bazat, ca de altfel toate notebook-urile lansate in ultimul an, pe bine-cunoscuta de voi deja platforma Intel Arrandale; form-factorul este dictat de ecranul de 15.6 inch, integrat intr-o carcasa destul de voluminoasa. Nu se pune problema unei portabilitati deosebite, mai ales avand in vedere ca greutatea lui FX 600 depaseste cu putin 2.4Kg, dar vom discuta mai pe larg acest aspect precum si altele in cadrul acestui review.

Vom incepe, ca de obicei, cu lista completa a specificatiilor.

Comentarii

14 comentarii la: MSI FX600 – “Fashion” Notebook

 1. Allexmaster a scris pe:

  Nu cumva portul eSATA serveste si drept USB dar conectorul ‘infipt’ invers?
  Din poza cam asa arata…

 2. Seria Fashion cred ca e un nume ironic, cu atatea stickere pe el si cu textura plasticului folosit pentru exterior. Nu zic ca idealul ar fi Mac-ul, care nici nu-mi prea place din diferite motive, dar ei macar au o idee despre ceea ce inseamna “fashion”.

 3. Vali a scris pe:

  Frumos scris.
  Vad pe price.ro ca preturile sunt undeva sub 3500 ron, ceea ce mi se pare un pret corect, dar nu super-oferta.. La 3000 ron daca s-ar gasi as zice ca e best buy.

 4. Daca nu avea atatea stickere pe el sigur era mai Fashion 🙂

 5. Din punct de vedere al caracteristicilor, mi se pare foarte bun, raportat la pretul scris mai sus. Oricum MSI este o firma puternica in domeniu.

 6. Desi citesc pe aici de ceva vreme, ca imi mai trebuie una sau alta, n-am avut nimic de zis, ca e totul prea tehnic. Dar aici pot sa zic si eu ceva, va rog? Ca doamna :), asta numai fashion nu e. Asa ceva uratel rar am vazut :))

 7. Blugi Dama a scris pe:

  Mie mi se pare un laptop foarte bun pentru a fi folosit pe toate domeniile. Cand am vazut placa video, am stiut ca vor merge bine jocurile, iar la capitolul memorie Ram este bine dotat, asa ca se pot desfasura multe activitati concomitente.

 8. MSI este o firma buna, iar componentele din laptop sunt produse de cele mai bune brand-uri. Cu acest laptop sunt sigur ca 3-4 ani esti nu ai nici o problema cu produsele noi care apar. Placa video, mi se pare cea mai buna afacere, dar si procesorul este unul puternic.

 9. Bine bine, nu zic ca nu, desi de la MSI singura impresie buna o am despre adaptoarele de wireless :), insa tot nu rezolva problema “fashion”.

 10. Haine Copii a scris pe:

  Parea fi un laptop destul de bun. Placa videoa te ajuta pentru toate programele pe care le folosesti acasa, iar in materie de jocuri, nu cred ca merg jocuri puternice pe el ,pentru ca se incinge.

 11. Pret-Caliate foarte bun.

 12. parchetmasiv a scris pe:

  Mie mi se pare un laptop foarte bun. Pretul este acceptabil pentru performantele care le are. Sunt sigur ca vreo 3-4 ani de zile nu ai nici o problema in a fi foarte depasit de tehnologie. S-a atins varful de lancie al ddazvoltarii.

 13. cdeaconu a scris pe:

  Arata bine, insa Toshiba R700 sau Acer Timeline pe care ii consider concurenti directi arata dupa parerea mea mult mai bine. Este insa si o problema de gust.

 14. Ma asteptam la mai mult de 16fps in starcraft 2 pe high…

  Pare bine construit laptop-ul, dar daca imi fac “upgrade” la Acer-ul curent cred ca o sa aleg un laptop de 17inch.

Lasa-ne un comentariu: