Noblechairs ICON Real Leather Cognac Gaming Chair – The gamer’s throne

Scris de: , in categoria: Diverse, in 14 May, 2018.

Ambalaj si accesorii

 
Desigur, nu discutam despre inginerie genetica, atat in spatele primei serii, EPIC, cat si in cazul seriei ICON stand aceleasi concepte de constructie ca si in cazul altor scaune de gaming. Diferenta este data de materialele folosite, atentia la detalii si posibilitatile de personalizare, de la aspect si pana la functionalitate.

Astfel, procesul asamblarii unui scaun noblechairs este similar cu ceea ce am vazut pana acum, partile componente fiind in esenta aceleasi. Ca intotdeauna, vom incepe prin montarea mecanismului oscilant pe sezut, continuand cu montarea rotilor si atasarea cilindrului de baza. Urmeaza pozitionarea sezutului pe cilindru, respectiv atasarea spatarului de sezut.

Suna simplu, dar asa cum unii dintre voi au avut ocazia sa vada in cadrul workshop-urilor noastre, dureaza 15-20 de minute pana cand scaunul este asamblat si gata de utilizare. Pe de alta parte, atentia la detalii este clara inca din momentul in care descoperim modul in care cei de la noblechairs au ambalat suruburile si cheia inbus necesara in procesul de asamblare.

 

Comentarii

4 comentarii la: Noblechairs ICON Real Leather Cognac Gaming Chair – The gamer’s throne

 1. Emil Alexandru a scris pe:

  Este al 2 lea scaun de gaming pe care il vad la review care are manere din plastic.

  Pai la banii astia sa iti tot iei alte scaune directoriale care au si manere cu textil pe ele, manere moi, care tin de cald.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Cam ai dreptate la capitolul asta, cu mentiunea ca toate scaunele pe care le-am testat pana acum aveau manere din plastic.

 3. Daniel Dumitrescu a scris pe:

  cand vad cusaturile alea impecabile… vad si cum dai niste cola pe ele…

 4. Gigel a scris pe:

  Sincer astea de gaming nu prea sunt comode ca alea directori !

Lasa-ne un comentariu: