Noblechairs ICON Real Leather Cognac Gaming Chair – The gamer’s throne

Scris de: , in categoria: Diverse, in 14 May, 2018.

Gas lift

 
Un alt capitol unde vedem diferenta dintre un scaun de duzina si un producator de lux este capitolul functionalitate. Personal, am incercat pentru prima data produsele noblechairs in cadrul Computex 2016, fiind incantat de confortul pe care acestea il ofera. Un an mai tarziu, in cadrul ComiCON 2017, nu puteam sa inteleg de ce scaunele aduse acolo pentru actori erau pur si simplu prea inalte pentru mine.

Secretul este unul destul de simplu. Vedeti voi, inaltimea destul de standard in care ma incadrez (1.80) nu se schimbase intre timp. Doar ca tipul meu corporal poate fi descris drept gorilian, asta insemnand ca trunchiul si bratele sunt mai lungi decat in cazul majoritatii barbatilor de 1.80. De aici si apelativul gorilian – trunchi lung, ‘montat’ pe picioare scurte si groase. Ei bine, in cazul unui scaun, diferenta se simte.

Iar ceea ce simteam eu in cadrul ComiCON-ului era pistonul diferit utilizat pentru asamblarea scaunelor. Pentru ca noblechairs ofera 3 dimensiuni diferite pentru pistoane, mai precis normal, short si extra short, iar eu probasem un scaun dotat cu acesta din urma, in cadrul Computex-ului. Asta nu inseamna, desigur, ca nu imi ajung picioarele pe podea in cazul utilizarii unui piston normal, insa eu unul prefer sa am genunchii mai sus decat coapsele in momentul in care stau pe scaun, iar asta nu pot obtine decat prin utilizarea unui piston extra short.

Motiv pentru care, exemplarul de noblechairs ICON livrat pentru review a venit cu un piston normal in pachet si un piston extra short livrat separat, pe care il puteti vedea in imaginile de mai jos. Diferenta de inaltime fata de pistonul normal este de 2.5cm. Cam asta inseamna atentie la detaliu – pentru 2.5cm, cei de la noblechairs au in oferta 3 pistoane diferite…

 

Comentarii

4 comentarii la: Noblechairs ICON Real Leather Cognac Gaming Chair – The gamer’s throne

 1. Emil Alexandru a scris pe:

  Este al 2 lea scaun de gaming pe care il vad la review care are manere din plastic.

  Pai la banii astia sa iti tot iei alte scaune directoriale care au si manere cu textil pe ele, manere moi, care tin de cald.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Cam ai dreptate la capitolul asta, cu mentiunea ca toate scaunele pe care le-am testat pana acum aveau manere din plastic.

 3. Daniel Dumitrescu a scris pe:

  cand vad cusaturile alea impecabile… vad si cum dai niste cola pe ele…

 4. Gigel a scris pe:

  Sincer astea de gaming nu prea sunt comode ca alea directori !

Lasa-ne un comentariu: