Prezentare – Corsair T1 Race Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 10 July, 2017.

Corsair T1 Race Gaming Chair

 

Dupa ce trend-ul RGB a ajuns pe cele mai inalte culmi, era momentul ca un nou subiect sa faca producatorii din IT sa treaca din nou la plansele de proiectare. Desi sunt de ceva timp la moda, scaunele de gaming au napadit Computex-ul din acest an, practic le-am putut vedea in fiecare stand vizitat. Prin urmare nu este nici o surpriza faptul ca producatorii mari s-au decis sa intre pe aceasta piata. Dupa ce v-am prezentat modele de la SPC Gear sau Tt eSports, acum a venit momentul sa vedem cum arata si primul scaun de gaming lansat de cei de la Corsair.

Aratat pentru prima oara anul trecut, Corsair T1 Race a fost lansat cu putin inainte de Computex-ul din acest an. Cum scaunele se produc in 2-3 fabrici in acest moment, T1 Race este bazat pe acelasi schelet metalic cu bare de 22mm intalnit in cazul majoritatii scaunelor high-end de pe piata, in schimb spuma impreuna cu pistonul si rotile sunt personalizate de Corsair.

Forma lui ne duce cu gandul la un scaun sport auto cu sustinere laterala, asadar nu este o solutie foarte indicata pentru cei mai plinuti / corpolenti. Pe de alta parte, rata foarte bine, varianta testata de noi avand accente galbene specifice perifericelor de gaming de la Corsair, se simte foarte bine, asadar haideti mai departe sa vedem ce gasim in pachet si cum se asambleaza.

 

 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Corsair T1 Race Gaming Chair

 1. kvarq a scris pe:

  cum se simte Monstru pe scaun?
  ar fi trebuit sa facă el review, pentru consistență 🙂
  a fost utila pastrarea lui la ultimul scaun TT 😉

 2. Liviu a scris pe:

  Bun review pentru un scaun :)) arata interesant , cel mai mult imi place faptul ca se rabateaza total (aproape din ce vad in poze) si ca pare construit destul de solid … insa am o mare dilema te rog frumos

  Ma scuzi … dar a vazut sotia laptopul … ce model este ? cred ca si faptul ca e slim si faptul ca e rosu`?

 3. Monstru a scris pe:

  kvarq – este slim, nu este pentru monstru

  Liviu – un Lenovo IdeaPad din cate stiu, dar cu modelul exact ne poate ajuta Matei

 4. Liviu, laptopul folosit de Matei este un Lenovo IdeaPad 510s-14ikb.

 5. Cristian Florescu a scris pe:

  Matei , observ cu “caruciorul ” scaunului este copy paste cu alte zeci de modele care sse gasesc si la noi. Si la care ma deranjeaza scartaitul si zdranganitul cand te apleci sau te misti . Si la asta se aude ?

Lasa-ne un comentariu: