Prezentare – Corsair TC70 REMIX Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 3 November, 2021.

Corsair TC70 REMIX Gaming Chair

 
Au trecut mai bine de 4 ani de cand am testat primul scaun de gaming al celor de la Corsair, mai exact Corsair T1 Race, care a fost urmat apoi de T2 Road Warrior si in cele din urma de Corsair T3 Rush.  Subiectul articolului nostru de astazi este Corsair TC70 Remix, lansat in luna Septembrie a acestui an, impreuna cu Corsair TC60, acestea fiind cele mai recente scaune de gaming ale producatorului american.

Design-ului lui Corsair TC70 Remix este inspirat din scaunele sport auto, unde avem un sezut lat dar si o sustinere marita oferita de spatar. Integrarea sistemului de sustinere lombar (din spuma) in cadrul spatarului ce se continua cu sustinere si in partea superioara a spatelui au rolul de a ajuta utilizatorul sa-si mentina postura cat mai corect chiar si in timpul sesiunilor de gaming. Greutatea maxima pe care o poate sustine acest scaun este de 124kg, iar mecanismul folosit de producator pentru aceasta serie permite inclinarea simultana a sezutului si a spatarului in limita a 105 grade.

Corsair TC70 Remix vine in 3 variante de culoare unde materialul textil se imbina cu pielea sintetica: negru cu gri (modelul testat), negru cu negru si negru cu alb. Pretul de comercializare al acestui produs este de 2000 RON, insa sezonul reducerilor se apropie vertiginos asa ca avem sanse sa il gasim la un pret mai mic.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair TC70 REMIX Gaming Chair

Lasa-ne un comentariu: