Prezentare – Corsair TC200 Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 22 September, 2022.

Corsair TC200 Gaming Chair

 
Astazi revenim cu un produs de gaming din partea producatorului Corsair, acesta anuntand la sfarsitul lunii Iunie lansarea scaunul TC200. Asadar, la aproximativ un an de la lansarea lui Corsair TC70 Remix (care este bestseller pe segmentul sau de pret), americanii ofera publicului noul TC200 atat in varianta textila, cat si in varianta cu piele sintetica, ambele modele fiind disponibile in doua combinatii de culoare: negru/negru si gri deschis/alb.

Testand in laboratorul nostru de-a lungul timpului aproximativ toate modelele din aceasta gama, remarc efortul depus pentru a imbunatati constant calitatea constructiei, cat si cea a materialelor folosite pentru imbracamintea sezutului si a spatarului. Desi astazi va vom prezenta varianta din piele sintetica de culoare neagra, cred ca merita sa luati in considerare si varianta textila. Din experienta va spun ca si aceasta se comporta extrem de bine in timp, dupa cum am vazut cu Corsair T3 Rush, care arata impecabil la 2 ani de utilizare.

Design-ului lui Corsair TC200 pastreaza linia inspirata din scaunele sport auto, unde avem sustinere laterala atat pentru sezut cat si pentru spatar. Integrarea sistemului de sustinere lombar (din spuma) in cadrul spatarului are rolul de a ajuta utilizatorul sa-si mentina postura cat mai corect, chiar si in timpul sesiunilor prelungite de gaming. Greutatea maxima pe care o poate sustine acest scaun este de 121kg, iar mecanismul folosit de producator pentru aceasta serie permite inclinarea spatarului in limita a 180grade.

Desi in constructia scaunului regasim otel atat in sasiu (gasim integrata o rama tubulara de otel ce ofera stabilitate si ranforseaza integritatea structurii), cat si in baza picioarelor, acesta se poate instala si de catre o singura persoana. De transportat, nu chiar. Pretul de comercializare al acestui produs este de aproximativ 2000 RON, insa sezonul reducerilor se apropie vertiginos asa ca avem sanse sa il gasim la un pret mai mic.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair TC200 Gaming Chair

Lasa-ne un comentariu: