Prezentare – Corsair TC70 REMIX Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 3 November, 2021.

Concluzii

 
Design-ul lui Corsair TC70 Remix este simplu si elegant, fapt ce il recomanda atat pentru activitati de birou, cat si pentru sesiuni de gaming. Inspiratia din domeniul auto in ceea ce priveste forma este de bun augur, iar faptul ca este usor mai lat fata de alte scaune de gaming se resimte in utilizare in functie de constitutia corporala a fiecaruia. Intrebat cum s-a simtit in utilizare, cuvintele colegului meu Matei (1.80m si 90kg) au fost “de parca as fi stat de-o viata pe el”, in timp ce eu (1.69m, 58kg) il prefer in continuare pe T3 Rush, ce are o structura “Slim fit”. Asadar, cei ce prefera un scaun “Relaxed fit” vor aprecia cu siguranta TC70 Remix, mai ales ca limita acestuia este de 124kg.

Scaunul mai beneficiaza de un sistem de ajustare 3D al bratelor, iar suprafata plana a manerelor este simpla fara irizatii precum in cazul modelelor precedente. Personal, prefer capitonajul textil calitativ, acesta fiind mai respirabil vara si mult mai rezistent in timp, insa am utilizat multi ani si scaune din piele sintetica fara prea mari inconveniente. Textura pielii ecologice folosita pe Corsair TC70 Remix este fina si unitara la atingere.

Avantajul mecanismului folosit de cei de la Corsair consta in aspectul mult mai curat si elegant al profilului scaunului – nu mai vedem sustinerea laterala a spatarului, aceasta fiind practic “ascunsa”. Acest tip de mecanism limiteaza unghiul de inclinare a ansamblului sezut-spatar la 105 insa depinde de stilul fiecaruia daca aceasta limitare poate deveni o constrangere, sau ceva lipsit de importanta. In aceeasi categorie as include si lipsa pernelor de sustinere – scaunul ofera prin structura sa sustinere lombara. Spuma sezutului are o densitate de 55kg/m3, destul de standard in zilele noastre in cazul scaunelor de gaming.

Pretul de comercializare al lui Corsair TC70 Remix este putin cam piperat, piata scaunelor de gaming fiind destul de aglomerata pana in pragul de 2000 RON, insa putine ofera un design simplist precum acesta. Defapt, acesta ar fi printre putinele lucru care il diferentiaza de concurenta. In cele din urma, fiecare trebuie sa se gandeasca la propriile nevoi si la ce anume din oferta ii poate indeplini cerintele.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair TC70 REMIX Gaming Chair

Lasa-ne un comentariu: