Prezentare – Lenovo Legion Y25-25

Scris de: , in categoria: Diverse, in 27 November, 2020.

 
Un astfel de monitor este si Lenovo Legion Y25-25, acesta fiind echipat cu un panou IPS de 24″, cu o rata de refresh de 240Hz, fiind comercializat in momentul de fata pentru 1449 RON. Lenovo Legion Y25-25 este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, cablul USB, un cablu Display Port, manualul utilizatorului si un cablu HDMI.

Monitorul este construit din plastic, in timp ce piciorul de sustinere este construit din aluminiu. Lenovo Legion Y25-25 este dotat cu un conector Display Port 1.4, un conector HDMI 2.0, patru conectori USB 3.2, un conector USB 3.1 Type-B si un conector audio pentru casti.

Display-ul poate pivota in plan orizontal cu pana la 30 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 30 grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 130mm pentru reglarea inaltimii si putem utiliza monitorul si in mod portrait. Pornirea sau oprirea alimentarii monitorului, respectiv navigarea prin meniul OSD, este realizata cu ajutorul butoanelor pozitionate pe rama din fata a monitorului, in coltul dreapta jos.

Am apreciat suportul pentru casti integrat in laterala, acesta fiind util pentru gameri, precum si design-ul curat, specific seriei Legion, indiferent daca discutam despre notebook-uri, desktop-uri sau periferice.

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Lenovo Legion Y25-25

 1. labkom99 a scris pe:

  Lenovo makes a good design monitor this nice

 2. Marian a scris pe:

  Pivoteaza cu 90 de grade in plan orizontal nu cu 30 de grade.
  Poti sterge comentariul dupa corectura

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Marian – nu ma refer la faptul ca poate fi utilizat in mod portrait, ma refer la faptul ca poate pivota, pe orizontala, stanga / dreapta 30 de grade.

 4. Cristi a scris pe:

  Un monitor cu FreeSync si G-Sync Compatible la 240Hz si matrice IPS la un pret excelent

Lasa-ne un comentariu: