Prezentare – Lenovo Legion Y25-25

Scris de: , in categoria: Diverse, in 27 November, 2020.

Concluzii

 
In momentul redactarii acestui articol, Lenovo Legion Y25-25 este cel mai accesibil monitor de 24″ echipat cu un panou IPS cu o rata de refresh de 240 Hz. Mai mult decat atat, in momentul de fata orice model mai ieftin, dar cu aceeasi rata de refresh, este echipat cu un panou TN, oferind o calitate a imaginii semnificativ mai scazuta. Drept urmare, Lenovo Legion Y25-25 nu ofera doar un panou de cea mai buna calitate, potrivit pentru editare foto/video, respectiv o rata de refresh ridicata de 240Hz, potrivita chiar si pentru gamerii profesionisti, ci si un raport calitate / pret imbatabil.

Cu alte cuvinte, putem spune ca monitoarele au reusit in sfarsit sa ajunga din urma placile video, iar gamerii, fie ei profesionisti sau amatori, nu mai au nici o scuza pentru a-si limita performanta, jucandu-se pe un monitor mai putin performant. Pentru ca daca va permiteti un RTX 3070 sau un RX 6800, atunci cu siguranta puteti acorda mai multa atentie si monitorului, achizitionand un model cu un panou de calitate si o rata de refresh ridicata, cum este Lenovo Legion Y25-25.

Personal, nu pot decat sa ma bucur de aparitia unor astfel de modele, pentru ca dupa ani de zile in care am avut la dispozitie procesoare si placi video rapide, periferice optimizate la sange pentru performanta si unitati de stocare cu un timp de acces aproape inexistent, acum putem spune ca monitoarele de calitate, cu panou IPS si o rata ridicata de refresh, nu mai sunt un lux, fiind accesibile pentru majoritatea gamerilor. Iar Lenovo Legion Y25-25 este un bun exemplu in acest sens.

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Lenovo Legion Y25-25

 1. labkom99 a scris pe:

  Lenovo makes a good design monitor this nice

 2. Marian a scris pe:

  Pivoteaza cu 90 de grade in plan orizontal nu cu 30 de grade.
  Poti sterge comentariul dupa corectura

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Marian – nu ma refer la faptul ca poate fi utilizat in mod portrait, ma refer la faptul ca poate pivota, pe orizontala, stanga / dreapta 30 de grade.

 4. Cristi a scris pe:

  Un monitor cu FreeSync si G-Sync Compatible la 240Hz si matrice IPS la un pret excelent

Lasa-ne un comentariu: