Prezentare – Tt eSports GT Fit Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 30 June, 2017.

Ambalaj si accesorii

 
Fiind deja la al doilea scaun pe care il prezint pe site si cam al 4-lea pe care il desfac, nu pot sa nu observ faptul ca atat ambalajul cat si impachetarea sunt similare, cel putin in cazul modelelor de peste 1200 RON. De fapt, cred ca majoritatea modelelor disponibile pe piata sunt produse doar de catre 2-3 fabrici, diferentele intre diferite brand-uri tinand de calitatea materialelor utilizate, schema coloristica si diverse detalii constructive.
 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Tt eSports GT Fit Gaming Chair

 1. Ioan a scris pe:

  nu prea inteleg de lumea isi cumpara scaune de gaming? Nu am gasit unul in zona sub 1300 de lei care sa mi se para comfortabil (am 102 Kg si 1.90m). Pe deasupra, 95% din cele peste 1300 de lei sunt din piele si nu cred ca sunt multi care apreciaza senzatia de fund transpirat. Iar cele din textil mai ieftine, au mecanisme de calitate slaba.

  Am ramas destul de dezamagit de oferta de scaune de birou (gaming sau nu) de la noi, asa ca am preferat sa mai strang bani (adica card de cumparaturi) si sa fac o investitie intr-un scaun Herman Miller Aeron si nu imi pare deloc rau.

 2. George a scris pe:

  Ia-mi si mie unul, te rog!

 3. Red a scris pe:

  După ce de-a lungul timpului am schimbat diferite scaune, iar pe ultimul puteam sta maxim 2 ore, am dat 1800 de lei pe cel mai scump scaun de gaming pe care l-am putut găsi.

  A meritat.

  Acum pot sta toată ziua la calculator.

  Desigur, eu câștig bani stând la calculator, așa că am recuperat banii într-o săptămână.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Ioan – exista si versiune textila la scaune high-end.

Lasa-ne un comentariu: